U Zagrebu je jučer predstavljen novi miris Maisona Francisa Kurkdjiana, jednog od najluksuznijih brendova u svijetu mirisa, koji nosi naziv 724 i osvaja bijelim notama sandalovine i mošusa.

Poznata lica s domaće estrade došla su iz prve ruke provjeriti kakav je miris pripremio ovaj poznati brend, a među njima se posebno istaknula manekenka i influencerica Lucija Lugomer koja je pravi dokaz da ljepota dolazi u svim oblicima i veličinama.

Lucija je za ovu prigodu odjenula klasično crno odijelo. Elegantni, strukirani sako i svečane hlače, pratile su njezinu putenu figuru, a crnu monotoniju je razbila uskim, bijelim crop topom.

Kombinaciju je zaokružila crnim lakiranim cipelama na visoku petu te jednostavnim nakitom od kojega se posebno istaknula decentna zlatna narukvica.

Lucija je kosu oblikovala u elegantne valove, a najljepši modni dodatak, ipak je bio njezin široki osmijeh koji je posebno dolazio do izražaja zbog crvenog ruža koji joj odlično stoji.

Lucija Lugomer: Maksi haljina s volanima koja tako lijepo ističe ženske obline Lucija Lugomer u dugačkoj crnoj haljini s volanima - 3 Lucija Lugomer u dugačkoj crnoj haljini s volanima - 1 Lucija Lugomer u dugačkoj crnoj haljini s volanima - 2 +8 Modna revija brenda Ivana Jurić Design ispred zagrebačkog HNK - 4

Crno odijelo je bezvremenski klasik kojega možemo nositi u raznim prilikama – od razgovora za posao, preko izlaska pa sve do crvenog tepiha. Ovaj modni klasik odlično stoji svim ženama, bez obzira na to koji konfekcijski broj nosimo i savršen je odabir u kojemu se možemo osjećati odlično, a istovremeno izgledati elegantno i ženstveno.

Lucija Lugomer Lucija Lugomer u crnom, ženstvenom odijelu (Foto: Frano Ožbolt)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju