Lucija Lugomer bila je jedna od poznatih uzvanica na predstavljanju inovativne tehnologije kućanskih uređaja brenda Phillips u Zagrebu. Hrvatska influenserica plijenila je pozornost u ženstvenoj kombinaciji s koje je bilo teško skrenuti pogled.

Galerija Lucija Lugomer BSB satenska haljina, 208 eura Lucija Lugomer u maksi haljina brenda BSB +2 BSB satenska haljina ima V izrez i na leđima

Lucija Lugomer se pojavila na Phillipsovom eventu u satenskoj haljini maksi kroja s apstraktnim uzorkom.

Riječ je bila o haljini grčkog brenda BSB koji je namijenjen ženama u potrazi za mladenačkim, modernim i ženstvenim odjevnim komadima.

Lucija Lugomer u maksi haljina brenda BSB Lucija Lugomer u maksi haljina brenda BSB (Foto: Ivan Pavliš)

Iako haljina nije specifično namijenjena za trudnice, one se u ovom lepršavom modelu od satena dobro osjećaju.

Haljina je široka i udobna za nošenje, ima V izrez s prednje i stražnje strane, ali i efektne rukave ukrašene ružičastim perjem.

BSB satenska haljina, 208 eura BSB satenska haljina, 208 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Lucija Lugomer haljinu je sparila s natikačama povišenih potpetica u boji kože koje vizualno produžuju cijelu figuru. Točnije, lijepa trudnica odabrala je četvrtasti model natikača brenda DeeZee od umjetne kože.

Izdanje je zaokružila s vintage torbicom francuske modne kuće Louis Vuitton i s nekoliko decentnih komada nakita kojim je ukrasila sve od uški do gležnja.

BSB satenska haljina ima V izrez i na leđima BSB satenska haljina ima V izrez i na leđima (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Lucija Lugomer: Najugodnije trudničko izdanje koje je itekako upečatljivo Lucija Lugomer Lucija je uz popularne natikače nosila haljinu sa životinjskim uzorkom Lucija ima model s jednim remenom u bijeloj boji +6 Julia Roberts u natikačama brenda Birkenstock

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju