U Zagrebu se u utorak održalo druženje na kojem je najavljen 16. Weekend Media Festival, koji će se održati od 21. do 24. rujna u Rovinju.

Galerija Lucija Lugomer Lucija je uz popularne natikače nosila haljinu sa životinjskim uzorkom Lucija ima model s jednim remenom u bijeloj boji +6 Julia Roberts u natikačama brenda Birkenstock

Među uzvanicima je bila i Lucija Lugomer, koja je na druženje stigla u izdanju koje će se svidjeti svima koji cijene ležernost i udobnost.

Plus size manekenka u travnju je objavila da ona i suprug čekaju drugo dijete, a trudnoća je sigurno jedan od razloga zbog kojeg prednost daje udobnim odjevnim kombinacijama.

Tako je na zagrebačko druženje stigla u popularnim ortopedskim natikačama marke Birkenstock, koje imaju obožavateljice diljem svijeta, među kojima su i mnoge slavne dame poput Julije Roberts, Charlize Theron, Gigi Hadid, Reese Witherspoon...

Glumica Frances McDormand u takvim je natikačama došla čak i na dodjelu Oscara te time dokazala da se popularne sandale mogu nositi u baš svim prigodama i raznim kombinacijama.

Frances McDormand na dodjeli Oscara Frances McDormand na dodjeli Oscara (Foto: Profimedia)

Njezine po mjeri napravljene natikače u suradnji s modnom kućom Valentino definitivno su bile najudobnija obuća na dodjeli 2019. godine, a osim udobnosti jedan od razloga zbog kojeg žene vole natikače Birkenstock je činjenica da traju godinama, što ih čini isplativom investicijom.

Lucija je uz popularne natikače nosila haljinu sa životinjskim uzorkom Lucija je uz popularne natikače nosila haljinu sa životinjskim uzorkom (Foto: Luka Stanzl/Pixsell)

Što se tiče Lucije, ona je svoj model s jednim remenom u bijeloj boji nosila u kombinaciji s dugom haljinom sa životinjskom uzorkom.

Od pet eura: 15 natikača na sniženju s ravnim potplatima za najudobnije ljeto Natikače ravnih potplate hit su svakog ljeta Reserved natikače, 17,99 eura (prije 22,99 eura) H&M natikače, 29,99 eura (prije 64,99 eura) +12 Stradivarius natikače, 12,99 eura (prije 19,99 eura)

Lucija Lugomer: Udobna haljina koja voli baš svaki oblik tijela Lucija Lugomer Jelena Perić, Brita Bobetić i Lucija Lugomer na dm-ovom eventu Lucija Lugomer nosi maksi haljinu iz Stradivariusa cvjetnog dezena +2 Stradivarius, 29,99 eura

Haljina kratkih rukava, lepršavog kroja, ima pojas za vezanje u struku, a uz nju je Lucija nosila i bijelu kožnatu torbu. Njezino izdanje, ali i izdanja drugih slavnih dama u natikačama marke Birkenstock pogledajte u galeriji na početku teksta.

Julia Roberts u natikačama brenda Birkenstock Julia Roberts u natikačama brenda Birkenstock (Foto: Profimedia)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju