Prije izlaska na pozornicu Luka Bulić je kazao kako će njegov nastup biti kao neki oproštaj od velikana Kemala Montena, a s pobjedom, i to drugom u ovoj sezoni showa Tvoje lice zvuči poznato, to je dostojanstveno i ostvario

 Otpjevavši savršeno pjesmu 'Nije htjela', nedavno preminulog Kemala Montena, Luka Bulić je dirnuo mnoge. Kako je tu pjesmu Kemal otpjevao u duetu s Oliverom Dragojevićem, Luka je gledatelje počastio i kratkom vokalnom transformacijom u Olivera koju je nesumnjivo, savršeno izveo.

Kako je tu pjesmu Kemal otpjevao u duetu s Oliverom Dragojevićem, Luka je gledatelje počastio i kratkom vokalnom transformacijom u Olivera

Kao pobjednik 7. epizode showa 'Tvoje lice zvuči poznato',  Luka je odabrao udrugu Kamenčići iz Šibenika, koja pomaže djeci s mentalnom retardacijom, a kojoj će Nova TV u njegovo ime donirati iznos od 10 tisuća kuna.

Drugo mjesto zauzela je Ivana Marić, čija se transformacija u Jacquesa Houdeka željno iščekivala cijeloga tjedna. Transformacija u Barryja Whitea s romantičnom pjesmom 'You're The First, The Last, My Everything' Ivana Šarića vinula je na treće mjesto.

Nevjerojatna je bila i sličnost Renate Sabljak i Đurđice Barlović iz grupe Novi fosili u koju se transformirala, a gledatelje je osvojila svojim nastupom s pjesmom 'Šuti moj dječače plavi'.

Dušana Bućana gledali smo pak kao I Bee, odnosno Ivanu Banfić koja je pomno promatrala njegov nastup s njezinim velikim hitom 'Šumica'.

Mini Johna Travoltu utjelovila je Maja Šuput s pjesmom 'Greased Lightnin', dok je pobjednik prošle epizode, Saša Lozar, ovog puta bio Vanilla Ice s pjesmom Ice 'Ice Baby'. Maja Posavec bila je Gloria Estefan, a uz ritmove pjesme 'Conga' zaplesao je i žiri.

>> Pogledajte dirljivi nastup Luke Bulića jos jednom

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju