Hrvatska nogometna reprezentacija ponovno je ujedinila cijelu zemlju. Vatreni su pobijeli Maroko i drugi put osvojili brončanu medalju na najvećem nogometnom natjecanju na svijetu.

Galerija Luka Modrić Luka Modrić i kći Sofija Luka Modrić i kći Sofija +6 Luka Modrić s djecom

Vatreni su nas ponovno podsjetili koje su to prave vrijednosti u životu. Zajedništvo, borbenost, vjera u snove te skromnost, koju je kod ove reprezentacije prepoznao cijeli svijet, zapravo su slika naše male Hrvatske.

Nakon napetih 96 minuta uslijedili su prizori koji su nas ponovno vratili u 2018. i potaknuli one osjećaje iz Rusije. Nasmijana lica navijača, sreća koja se ne može opisati riječima i ponos cijele Hrvatske najveća su nagrada našim Vatrenima, koji nisu mogli sakriti emocije.

Ova je utakmica bila posebno emotivna za kapetana Luku Modrića jer mu je ovo najvjerojatnije posljednji nastup na Svjetskom prvenstvu. Nakon utakmice dodijeljene su medalje, a potom je uslijedilo zajedničko fotografiranje, na kojem su se našim nogometašima pridružili njihovi klinci.

Luka Modrić i kći Sofija Luka Modrić i kći Sofija (Foto: Afp)

Klinci su se nakon fotografiranja razbježali po travnjaku, a Luka Modrić zastao je kako bi se poigrao sa svojom najmlađom kćerkicom Sofijom.

Na velikom Međunarodnom stadionu Khalifa, pred 46 tisuća ljudi, Luka je uhvatio Sofiju za ruke i zavrtio je, a tada je nastala baš posebna fotografija koja će zauvijek sačuvati uspomenu na taj lijepi trenutak između oca i kćeri.

Kakav ponos, kakva sreća! Fotografije Vatrenih i njihove djece kao najljepša uspomena za obiteljski album Hrvatski nogometaši s djecom nakon dodjele medalja Vatreni s djecom Vatreni s djecom +13 Luka Modrić i kći Sofija

Tatini najveći navijači: Luka Modrić u zagrljaju svoje djece nakon utakmice s Belgijom Obitelj Luke Modrića na utakmici protiv Belgije - 11 Obitelj Luke Modrića na utakmici protiv Belgije - 6 Obitelj Luke Modrića na utakmici protiv Belgije - 9 +9 Obitelj Luke Modrića na utakmici protiv Belgije

Atmosfera diljem zemlje već je na samom vrhuncu, a vjerujemo da će se slavlje nastaviti i sutra, kad Vatreni stižu u Zagreb.

U galeriji na početku teksta pogledajte prizore ostalih Vatrenih s njihovim mališanima. 

Sve detalje o hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji i dočeku nogometaša možete pratiti na Gol.hr-u

Luka Modrić i kći Sofija Luka Modrić i kći Sofija (Foto: ROBERT MICHAEL/Pixsell)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju