Dizajnerica Marina Jerant uvijek je kreirala za žene koje vole biti primjećene, no ovaj put poigrala se s nešto drugačijim teksturama u dizajnu. Svi modeli iz nove kolekcije vjenčanica nose jasan novi Marinin potpis – potpuno su očišćeni, jasnih su krojeva i minimalističkog stila.

Galerija

 

Materijali koje dizajnerica Marina Jerant koristi su oni već tradicionalno rezervirani za vjenčanice - svila, saten, til i čipka, a dvije haljine iz lookbooka posebno se ističu 3D cvjetnim aplikacijama.

Hit kolekcije je off-the-shoulder model od lepršave viskoze koja je već na listi čekanja zbog velikog interesa.

Na prvu jednostavna kolekcija, traži prije svega da ozbiljno sagledamo svoj život i shvatimo što nam treba, što volimo, a što nam stvara šumove u životu - polazne su misli dizajnerice, što je vidljivo u raznovrsnosti modela, spajanju suprotnosti koje na kraju dovode do potpunog sklada. U trenutku je sve kako bi i trebalo biti - opušteno, tijelu ugodno, a ujedno intuitivno i snažno.

Odlične su vijesti da Lukabu omogućava i međunarodnu dostavu pa ukoliko ste u potrazi za vjenčanicom koja će odisati vašom osobnošću, a nalazite se izvan granica Hrvatske, posjetite stranicu www.lukabu.com i dogovorite vjenčanicu koje je stvorena samo za vas.

Nova kolekcija vjenčanica modne kuće Lukabu - 4
Nova kolekcija vjenčanica modne kuće Lukabu (Foto: Maps of light)