U samom centru Osijeka stoji, u nekim prošlim vremenima napuštena i zaboravljena, veličanstvena vila Batory. Upravo je ona poslužila fotografskom dvojcu Beck, Jasmini i Davoru, da s prvim sunčanim danima u nju puste varljivu toplinu proljeća i da u njoj, kampanjom modne kuće Lukabu, počne buđenje, cvjetanje - godišnje doba ljubavi. Inspirirani svjetlom i trenutkom, njihovo umijeće bilo je savršen spoj s posljednjom kolekcijom vjenčanica poznate osječke modne kuće.

Galerija Kampanja za novu kolekciju Lukabu vjenčanica snimljena u zaboravljenoj vili Batory u Osijeku - 3 Kampanja za novu kolekciju Lukabu vjenčanica snimljena u zaboravljenoj vili Batory u Osijeku - 9 Kampanja za novu kolekciju Lukabu vjenčanica snimljena u zaboravljenoj vili Batory u Osijeku - 7 +7 Kampanja za novu kolekciju Lukabu vjenčanica snimljena u zaboravljenoj vili Batory u Osijeku Već prepoznatljive lakoće i teksture te s 3D čipkom koja prati najnovije trendove u dizajnu vjenčanica, poznati rad s puder podlogama, u stare su ruševine unijele nježnost i mističnost. Lukabu, Jasminu i Davora povezuje stavljanje naglaska na realnost i fluidnost, zbog čega je logičan izbor za ulogu mladenke još jednom bila Martina Cegledi, djevojka koja nije profesionalni model i čija estetika predstavlja svakodnevnu Lukabu mladenku, koja želi istaknuti linije svoga tijela i naglasiti svoje omiljene karakteristike kroz viziju dizajnerice Marine Jerant.
Kampanja za novu kolekciju Lukabu vjenčanica snimljena u zaboravljenoj vili Batory u Osijeku - 5 Kampanja za novu kolekciju Lukabu vjenčanica snimljena u zaboravljenoj vili Batory u Osijeku Foto: Jasmina i Davor Beck

Držeći se usko već uhodanog tima, kako bi se postigla što veća čarolija zabilježenog trenutka, za make-up je zaslužna Sara Grepo, gdje je također najvažnija bila stvarna ljepota mladenke i svijetla koža u tami napuštene vile.

Sve vjenčanice iz kampanje ''Season of love'' dostupne su mladenkama u Lukabu showroomu, na prvom katu TC Nama. Više informacija potražite na službenoj stranici Lukabua, a rad Jasmine i Davora također je dostupan na Jasmina & Davor weddings.
Kampanja za novu kolekciju Lukabu vjenčanica snimljena u zaboravljenoj vili Batory u Osijeku - 1 Kampanja za novu kolekciju Lukabu vjenčanica snimljena u zaboravljenoj vili Batory u Osijeku (Foto: Jasmina i Davor Beck)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju