'Foreo' predstavlja 'Luna 2', revolucionarne T-Sonic uređaje za čišćenje lica i Anti-Aging prilagođene potrebama svakog tipa kože

Švedski brand Foreo, specijaliziran za uređaje i proizvode za ljepotu koji je svoj globalan uspjeh postigao s nagrađivanim Luna uređajem, predstavlja drugu generaciju uređaja za još dublje, ali i nježnije čišćenje koje je potpuno prilagođeno potrebama svakog tipa kože.

Luna 2 uređaj donosi potpuno novu vrstu njege kože, a njegova tajna je u:

Švedski brand FOREO specijaliziran za uređaje i proizvode za ljepotu predstavlja drugu generaciju LUNA uređaja za još dublje i nježnije čišćenje lica.

1. Motor s 2 puta više snage u odnosu na uređaj prve generacija za još učinkovitije čišćenje i Anti-Aging sistem. Do 8000 pulsacija u minuti uklanjaju više nečistoća iz pora, dok pulsacije nižih frekvencija u Anti-Aging modu omogućuju još učinkovitiju borbu protiv znakova starenja kože.

2. Napravljen od 36 posto debljeg silikona. Uređaj je mekši i glatkiji, silikon je ultra higijenski i pruža izvanredan osjećaj na koži. Prikladan je za korištenje sa svim standardnim neabrazivnim proizvodima za čišćenje lica, gelovima i kremama.

3. 50 posto veća glava četkice uređaja omogućuje još brže i efikasnije čišćenje.

4. 26 posto dulje dodirne točke u kontaktu
s kožom omogućuju veću fleksibilnost i produljuju doseg.

5. Uređaji su potpuno vodootporni, jedno punjenje dovoljno je za 5-7 mjeseci korištenja i nije potrebno kupovati zamjenske glave četkice. Dolaze s 2-godišnjim ograničenim jamstvom i 10-godišnjom garancijom na kvalitetu.



2 minute korištenja uređaja ujutro i navečer omogućit će da koža bude blistavija i izgleda mlađe. Uz čišćenje, uređaj dolazi i s Anti Aging modom koji vidljivo umanjuje znakove starenja kože.

Uređaj LUNA 2 je mekši i glatkiji, silikon je ultra higijenski i pruža izvanredan osjećaj na koži.

Za optimalnu ugodu korištenja intenzitet pulsacija namjestiv je u 12 brzina, a uređaj je dostupan u 4 različita modela prema tipovima kože: normalna, osjetljiva, mješovita i masna koža.

Kompaktan uređaj za čišćenje lica s jedinstvenim silikonskim dodirnim točkama za potrebe svakog tipa kože, 'Luna' mini 2 omogućit će Vašoj koži da bude blistavija i izgleda zdravije. Nježna rutina čišćenja pruža osjećaj kao na tretmanu ljepote pri svakoj uporabi, a nečistoće koje mogu uzrokovati nesavršenosti na koži su uklonjene. Dostupan je u 5 novih živahnih boja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju