Revolucionarna rješenja koje je FOREO uveo u svakodnevni ritual čišćenja lica milijuna žena diljem svijeta od prošle godine dostupna su u svim trgovinama dm-a u Hrvatskoj, a odnedavno u dm-u možete pronaći i FOREO LUNA play plus.

Koje su prednosti nove LUNE play plus, mini odreda za čistoću, namijenjenog svakom tipu kože!

1. Za svaku kozmetičku torbicu

To što u nazivu nove LUNE stoji „plus“ nikako ne znači da je riječ o velikoj, nezgrapnoj odmetnici u odnosu na „stariju sestru“ – LUNU play. LUNA play plus jest ponešto veća od prethodnica, ali je i dalje riječ o zadivljujuće malom čistaču lica koji stane i u najmanju kozmetičku torbicu.

2. Što onda znači taj plus?

Plus znači da nova LUNA ima nešto veću četkicu i duže silikonske dodirne točke idealne za sve koji žele isprobati T-sonic™ pulsacije. Također, LUNA play imala je jednokratnu bateriju koja je podržavala do 100 čišćenja, a još jedan plus kod najnovije LUNE jest to što ima promjenjiva AAA bateriju.

3. Jednostavnost uporabe i održavanja.

Sve što morate napraviti kako biste iskoristili sve prednosti LUNA play plus uređaja jest ukloniti šminku s lica. Čim je vaše lice spremno, spremna je i LUNA play plus. U samo dva tretmana dnevno po jednu minutu, u kadi ili pod tušem, vaše će lice biti svježe i čisto. Kad završite s uporabom, sve LUNU bezbrižno je isperite vodom i s vremena na vrijeme zamijenite bateriju.

LUNU play plus potražite u dm prodavaonicama diljem Hrvatske po cijeni od 349,90 kuna, a za sve sve dodatne informacije posjetite dm-ovu internetsku i Facebook stranicu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju