Hrvatski brend Lykke na domaću modnu scenu unosi dašak inventivnosti koji će zauvijek promijeniti naša očekivanja od omiljenog modnog dodatka - nakita.

Galerija Lykke - personalizirani nakit koji miriše Lykke - personalizirani nakit koji miriše - 3 Lykke mirisni medaljoni upijaju parfem +6 Lykke - personalizirani nakit koji miriše - 1

Lykke mirisni medaljoni zahvaljujući posebno kreiranim spužvicama upijaju vaš omiljeni parfem (ili eterično ulje) i otpuštaju ugodan miris tokom dana.

Pod sloganom Lykke - nakit s dozom sreće, svojom prvom modnom kampanjom ovaj mladi hrvatski brend donosi nam apsolutni novitet u dosadašnjem poimanju nakita. U svom asortimanu nude dvije vrste ogrlica - "Talismane sreće" te "Mirisne medaljone" čija je zajednička poveznica mogućnost personalizacije te sreća i pozitivne emocije koje nakit budi u ženi.

Naša je misija kreirati jedinstven i dragocjeni nakit koji se njeguje, a potom se prenosi kroz generacije.

S pomno odabranim materijalima i beskrajnim idejama svaka ogrlica s mirisnim medaljonom i talismanom sreće postaje priča - djevojke, žene, njezinih avantura i nakita koji je preobražava, ističu Darija Kovačević i Krešimir Petrić koji stoje iza ovog kreativnog brenda.

Lykke mirisni medaljoni upijaju vaš omiljeni parfem i otpuštaju ugodan miris tokom dana.

Jedna od odlika Lykke nakita je visoka kvaliteta materijala, što je posebno bitno kod mirisnog nakita. Lykke nakit je hipoalergen i primjeren i za najosjetljiviju kožu.

MIRISNI MEDALJONI

Mirisi evociraju uspomene, naglašavaju našu osobnost i utječu na naše raspoloženje. Poznato je da eteričnim uljima, koja se od davnih dana koriste u aromaterapiji možemo utjecati na stanje uma.

Lykke "Mirisni medaljoni" dolaze u paketu s dva visokokoncentrirana organska eterična ulja hrvatskih proizvođača. Nakapajte par kapi eteričnog ulja na spužvicu koja se nalazi u srcu Mirisnog medaljona i uživajte u njezinim svojstvima - lavanda za relaksaciju, naranča za vraćanje energije, ruža kao afrodizijak... Alternativno, na spužvicu možete nanijeti omiljeni parfem i uživati u njegovom izdašnom mirisu cijeli dan.

Kolekcija mirisnih medaljona dolazi u 11 različitih varijanti koje prilikom kupovine personalizirate na više načina:

- odabirom željenog motiva
- besplatnom gravurom
- odabirom pozlate u srebrnoj, zlatnoj ili rozo zlatnoj boji.
- odabirom dva eterična ulja koja dolaze uz ogrlicu
- plus: dobivate i 10 raznobojnih spužvica koje potom možete mijenjati ovisno o svom outfitu i mirisu koji želite nositi taj dan

Cijena "Mirisnog medaljona" je 450 kn (uključujući poštarinu).

TALISMANI SREĆE

Baš kao i "Mirisni medaljoni", "Talismani sreće" mogu se personalizirati gravurom na srebrnoj pločici, a privjesak birate između tri motiva - beskrajne ljubavi, vječne mladosti ili magične sreće.

Dolaze s motivacijskom porukom koja poziva da zaželite želju prije nošenja s vjerom da je sve moguće ukoliko se vjeruje, a ogrlica ostaje kao stalni podsjetnik na životne radosti i drage uspomene.

Cijena Talismana sreće je 350 kn (uključujući poštarinu).

Lykke mirisni medaljoni upijaju vaš omiljeni parfem i otpuštaju ugodan miris tokom dana.

VISOKOKVALITETNI MATERIJALI

Lykke mirisni nakit koristi samo najkvalitetnije materijale koji ne reagiraju u dodiru s kožom što je posebno bitno kod mirisnog nakita. Lykke mirisni nakit izrađen je po narudžbi od kirurškog čelika koji ne sadrži nikal i cink. Presvučen je slojem 18 karatne pozlate u srebrenoj, zlatnoj i rozo zlatnoj boji.

Lykke srebreni nakit radi se ručnom obradom od najčišćeg talijanskog 925 srebra, koji u sastavu sadrži 92,5% srebra i 7,5% bakra. Srebro je dodatno rodinirano radi sjaja i zaštite te je presvučeno slojem 14 karatne pozlate.

NOVI MODNI TREND

Internacionalno priznata domaća dizajnerca Mirna Mihoković kao model i stilistica u prvoj Lykke kampanji najbolje je dočarala novo lice modnih dodataka koje ovaj domaći brend nudi.

Kampanju je snimio etablirani hrvatski modni fotograf Mario Dragičević, a priča prati urbanu mladu ženu koja vjeruje da je snove moguće ostvariti, koja voli modu i koja se izražava na Lykke način - zračeći srećom, unikatnom energijom i pozitivnim vibracijama na valu magičnih mirisnih tragova svojih Lykke ogrlica.

Lykke ogrlice dostupne su na Lykke webshopu. Više informacija o brendu, doznajte na društvenim mrežama: Instagramu i Facebooku.  

  Lykke mirisni medaljoni upijaju parfem Lykke mirisni medaljoni upijaju parfem (Foto: Mario Dragičević)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju