Jennifer Lopez uvijek naglašava kako joj je njezina obitelj najveća potpora i vrijednost, posebno je bliska sa svojom mlađom sestrom Lyndom

Unatoč tome što je već godinama jedna od najvećih svjetskih zvijezdi, Jennifer Lopez s obje noge čvrsto stoji na zemlji. Često je znala reći kako joj njezina obitelj nikada ne bi dopustila da se umisli pa njima može zahvaliti to što joj slava nikada nije udarila u glavu.

Latino diva posebno je vezana za svoju mlađu sestru, 44-godišnju Lyndu.

Divim joj se. Toliko je volim i poštujem. Ona je samohrana majka, ali ne poput mene. Ja imam ljude koji mi pomažu, one nema. Uvijek je pitam treba li joj nešto, ona kaže da ne treba, ali ja znam da je iscrpljena, ispričala je Jennifer u jednom intervjuu.

 

 

Za sve naše sestrice <3

Posted by zadovoljna.hr on Friday, June 6, 2014

 

Lynda je novinarka, radijska i televizijska voditeljica koja je od samih početaka bila velika potpora svojoj starijoj sestri, često i njezina desna ruka tijekom turneja ili snimanja filmova, a zajedno su sudjelovale i u brojnim humanitarnim akcijama.

Dvije seke više od svega vole provoditi vrijeme u ugodnom obiteljskom okruženju u kojem Jennifer sigurno opet postaje 'cura iz kvarta'.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju