Javne osobe ne mogu izbjeći kritičare koji ih prate u stopu i bez ustručavanja komentiraju izgled njihovog tijela

Kao i većina poznatih žena, američka glumica Hilary Duff ima puno iskustva s anonimnim kritičarima na društvenim mrežama koji neprestano komentiraju njezin izgled.

Trenutno uživa na Havajima sa svojim sinčićem Lucom, a bezbrižnu uživanciju pokušali su upropastiti spomenuti anonimci koji su opet odlučili kritizirati izgled njezinog tijela. U moru komentara koji se mogu pročitati na njezinom Instagram profilu mnogo je onih u kojima je nazivaju debelom i u kojima joj spočitavaju celulit.

 

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on

Glumica im je odlučila pokazati da je takve stvari uopće ne diraju te im je napisala odgovor i poslala važnu poruku svojim obožavateljima.

Objavljujem ovo u ime svih mladih djevojaka, žena i majki svih godišta. Uživam na odmoru sa svojim sinom nakon duge sezone snimanja i višetjedne odvojenosti od njega tijekom tih mjeseci. S obzirom na to da mediji vole pisati o ‘manama slavnih’ – evo, ja ih imam sve!

Prije 5 godina moje tijelo dalo mi je najveći dar u životu, sina Lucu. U rujnu ću navršiti 30 godina, a moje tijelo je zdravo i nosi me svijetom. Dame, moramo biti ponosne na ono što imamo i prestati trošiti dragocjeno vrijeme u želji da budemo drugačije, bolje, bez mana. Vi koji stalno pokušavate uništiti moj dobar provod (znate tko ste), sada još i posramljujete moje tijelo, napisala je iskrena Hilary.

Bravo! Ja ne vidim nikakve mane na tebi. Hvala ti što si dobar uzor meni i mojoj kćerkici. Ignoriraj negativce i uživaj, oni nisu zadovoljni svojim životom pa imaju potrebu kritizirati tuđe živote, komentirala je na to obožavateljica glumice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju