Celulit pogađa baš sve žene, a od nakupina narančine kore na predjelu nogu, bedra i stražnjice nisu spašene niti žene u industriji ljepote.

Galerija Alessandra Ambrosio - 4 Alessandra Ambrosio - 2 Alessandra Ambrosio - 1 +2 Alessandra Ambrosio
Alessandra Ambrosio
je brazilska manekenka i bivša Victorijina anđelica koja se proslavila nošenjem intimnog rublja na pisti. Iako redovito vježba u teretani, zdravo jede i posjećuje kozmetičke salone, čak i ona “pati” od ovog ženskog problema.

Celulit je masno tkivo koje se nakuplja na određenim dijelovima ženskog tijela zbog djelovanja hormona, a njegovo stvaranje djelomično je uvjetovano i genetikom.

Alessandra je snimljena u Los Angelesu u ležernoj odjevnoj kombinaciji sastavljenoj od pamučne majice dugih rukavih i kratkih hlačica od trapera.

Iako su kratke hlače razotkrile celulit na nogama slavne ljepotice, ona se nije zamarala njime. Alessandra se dobro osjeća u svojoj koži te je prihvatila svaki dio svog tijela onakav kakav je.

Svojim ponašanjem predstavlja pravi primjer za sve dame koje se opterećuju celulitom i srame svojih malih nesavršenosti. Alessandra Ambrosio - 2 Victorijina anđelica ne zamara se (Foto: Profimedia.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju