Cipele s visokom potpeticom uobičajeni su dio stajlinga dama kada odlaze na važni crveni tepih. Neke dame u potpunosti izbjegavaju ovaj tip obuće, dok druge povremeno trebaju odmor od visokih potpetica. Sharon Stone je baš takva dama.

Galerija Sharon Stone u tenisicama na crvenom tepihu - 2 Sharon Stone u tenisicama na crvenom tepihu - 5 Sharon Stone u tenisicama na crvenom tepihu - 3 +2 Sharon Stone u tenisicama na crvenom tepihu - 1

Holivudska glumica odbacila je vrtoglave potpetice te se pojavila na gala večeri neprofitne organizacije CORE (Community Organized Relief Effort) u Los Angelesu u polu-prozirnim bijelim tenisicama ravnih potplata.

Točnije, Sharon Stone samopouzdano je koračala crvenim tepihom u Portofino tenisicama talijanskog dizajnerskog dvojca Dolce & Gabbana, a koje je iskombinirala s bijelom kožnatom torbicom iste modne kuće.

Portofino tenisice Dolce & Gabbana, 4255 kn Portofino tenisice Dolce & Gabbana, 4255 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Polu-prozirne tenisice sparila je s ružičastim satenskim odijelom koji je naglasio njezinu fit figuru, a ispod kojeg je provirila jednostavna bijela majica. Izdanje je zaokružila s nekoliko decentnih komada nakita.

Sharon Stone je velika humanitarka i sudjeluje u brojnim dobrotvornim projektima i organizacijama.

Sharon Stone Sharon Stone u Cannesu: Za opis ovog izdanja dovoljna je jedna riječ - savršeno!

Na ovoj gala večeri pojavila se kako bi podržala neprofitnu organizaciju CORE koja pruža hitnu pomoć zajednicama pogođenih ratom i elementarnim nepogodama, a koju je još 2010. godine pokrenuo Sean Penn.

Sharon Stone u tenisicama na crvenom tepihu - 3 Sharon Stone u tenisicama na crvenom tepihu - 3 (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju