Što biste sve bili spremni napraviti kako biste spasili svoju vjenčanicu? Ovo pitanje sigurno si je postavila Lucinda Ballard kada je njezina skupocjena vjenčanica Oscara De La Rente igrom slučaja i zabunom završila na – smetlištu

Lucinda Ballard May zauvijek će pamtiti svoje vjenčanje koje se održalo prošli vikend na malenom otoku Nantucketu u blizini Massachusettsa. Lucinda i njezin zaručnik Theo zavjetovali su se na vječnu ljubav, a nakon lude zabave uputili se natrag u svoj dom u New Yorku sa svojim roditeljima.

 

Na ulasku u zgradu zamolili su domare da im pomognu s prtljagom među kojom je bila i vjenčanica dizajnera Oscara De La Rente prekrivena navlakom. Oni su je zabunom stavili na hrpu s vrećicama koje su trebale završiti u smeću.

To se i dogodilo, a s vrećicama je na smetlište 'otputovala' i skupocjena haljina. Kada je Lucinda shvatila što se dogodilo ostala je šokirana, a situaciju je u svoje ruke preuzela njezina mama i spasila stvar.

Brzo je kontaktirala sanitarni odjel grada i saznala na koje je smetlište kamion odvezao vjenčanicu. Zajedno s domarima otišla je tamo, oboružala se zaštitnim maskama i rukavicama. zaronila u smeće i započela jednosatnu potragu.

Ta vjenčanica je simbol predivne ljubavne priče i nisam mogla dopustiti da propadne. Naposljetku smo je pronašli i nije bila uništena. Uopće ne miriši kao da je na njoj bilo 10 tona smeća, sa smijehom je ispričala mama za New York Post.