Što biste sve bili spremni napraviti kako biste spasili svoju vjenčanicu? Ovo pitanje sigurno si je postavila Lucinda Ballard kada je njezina skupocjena vjenčanica Oscara De La Rente igrom slučaja i zabunom završila na – smetlištu

Lucinda Ballard May zauvijek će pamtiti svoje vjenčanje koje se održalo prošli vikend na malenom otoku Nantucketu u blizini Massachusettsa. Lucinda i njezin zaručnik Theo zavjetovali su se na vječnu ljubav, a nakon lude zabave uputili se natrag u svoj dom u New Yorku sa svojim roditeljima.

 

Na ulasku u zgradu zamolili su domare da im pomognu s prtljagom među kojom je bila i vjenčanica dizajnera Oscara De La Rente prekrivena navlakom. Oni su je zabunom stavili na hrpu s vrećicama koje su trebale završiti u smeću.

To se i dogodilo, a s vrećicama je na smetlište 'otputovala' i skupocjena haljina. Kada je Lucinda shvatila što se dogodilo ostala je šokirana, a situaciju je u svoje ruke preuzela njezina mama i spasila stvar.

Brzo je kontaktirala sanitarni odjel grada i saznala na koje je smetlište kamion odvezao vjenčanicu. Zajedno s domarima otišla je tamo, oboružala se zaštitnim maskama i rukavicama. zaronila u smeće i započela jednosatnu potragu.

Ta vjenčanica je simbol predivne ljubavne priče i nisam mogla dopustiti da propadne. Naposljetku smo je pronašli i nije bila uništena. Uopće ne miriši kao da je na njoj bilo 10 tona smeća, sa smijehom je ispričala mama za New York Post. 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju