Poklon-setovi s mirisnim proizvodima za njegu lica i tijela nakon kojih dolazi na red očaravajući parfem ili parfemska voda - savršeni su načini da uvatimo malo vremena za sebe i posvetimo se njezi tijela od glave do pete zbog koje ćemo se osjećati vrhunski.

Galerija Osim čarolije darivanja, blagdansko nam doba ponekad donosi i malu dozu napetosti oko odabira poklona za naše najmilije Lancôme Lancôme +13 Lancôme

Parfem je neizostavan dio života svake žene – dodir luksuza koji ostavlja neizbrisiv trag gdje god da kroči. Njuh je jedno od naših najmoćnijih osjetila, a mirisi u nama mogu probuditi najsnažnije emocije i zbog toga su mirisni pokloni direktna poveznica s osobom koja ga daruje i poseban znak pažnje kojim je toliko jednostavno reći "hvala ti za sve". S obzirom na to da najčešće zaboravljamo sebe - ovo je idealna prilika za počastiti se i zahvaliti samoj sebi. 

Uz mirisnu Lancôme čaroliju lako je igrati na sigurno.  Uživajte u čudesnom iznenađenju s kojim će vam budući wellness trenuci u vlastitom domu postati nezaboravna iskustva. 

Lancôme Lancôme Foto: PR

Kultni miris raskoši u primamljivoj bočici kojoj je teško odoljeti

Ovjekovječen u zlatnoj Lancôme bočici, La Vie Est Belle L’Extrait parfemska voda raspametit će sve ljubiteljice cvjetnih mirisa. Uz agar, koji mu daje drvenastu notu u kombinaciji s ružom i prepoznatljivim irisom, ova parfemska voda tako lako može postati pravim predmetom žudnje i vrijedan poklon, dragocjeni miris sreće koji se daruje i prima s osmijehom.

Čarobna doza luksuza inspirirana Parizom

Uz samo nekoliko kapljica snažnog mirisa, ovih bi nam dana pariški šik mogao biti nadohvat ruke. Da je klasika vječna, a Pariz neiscrpan izvor inspiracije i sinonim za besprijekornu eleganciju, dokazuje i limitirano izdanje Lancôme La Vie Est Belle poklon seta inspiriranog nenadmašnim Louvreom s kojim će svaka dama dodatno obogatiti beauty rutinu, uživajući pritom u čarobnoj dozi luksuza kakvu i zaslužuje.

Lancôme Lancôme Foto: PR

Kao temeljni korak u rutini njege kože lica, poklon-set koji odiše elegancijom Louvrea sadrži Advanced Génifique serum koji jača i obnavlja kožnu barijeru, smanjuje bore i fine linije za blistavo lice s kojeg su izbrisani tragovi umora.

Uz bočicu La Vie Est Belle mirisa od sto mililitara, u poklon-setu nalazi se manja bočica s kojom se omiljena parfemska voda može ponijeti baš svuda uz sebe kao saveznika s kojim je dodatna doza samopouzdanja zagarantirana u svakom trenutku. Mirisnu, a meku kožu lako je povjeriti La Vie Est Belle losionu za tijelo koji će ovaj savršeni cvjetni miris, čijom gornjom notom dominiraju bergamot, ružičasti papar i crveno voće uz bazne note vanilije i drva jantara, učiniti još senzualnijim.

Lancôme Lancôme Foto: PR

Gdje se umjetnost i kreativnost susreću s ljepotom 

Kako bismo za sami početak godine samima sebi darovali dozu luksuza koja ostaje trajna uspomena, Lancôme nam predstavlja ekskluzivnu, limitiranu kolekciju La vie est Belle mirisa čija blistava bočica le sourire de cristal zrači posebnim šarmom. Vrpca vezana oko grla bočice simbolizira dva krila slobode koja su poslužila kao inspiracija modnoj kući Boudoir.

Lancôme X Budoir Lancôme X Budoir Foto: PR/PR

Lancôme X Budoir Lancôme X Budoir Foto: PR/PR
 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Loreal po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju