Ruževi poznatog kozmetičkog brenda MAC omiljeni su među ljubiteljicama šminke, ali znate li koje su nijanse u ovom trenutku najtraženije i najprodavanije?

Galerija

Odgovor na pitanje koji su trenutno najtraženiji MAC ruževi potražili smo u rubrici "Bestsellers" na njihovoj službenoj stranici i saznali koje su to tri nijanse zaslužile titulu najpopularnijih. Osim što se najbolje prodaju, također imaju i sjajne kritike korisnica koje su opisale zbog čega uvijek posegnu baš za tim ruževima.

Matte Chili

Ovu smećkastu nijansu dame su proglasile pravim klasikom. Posebno je vole nositi u jesensko-zimsko razdoblju, ali i tijekom ostatka godine vole je staviti na usne u svim prigodama. Ističu kako se sjajno prilagođava svim tonovima kože. Ovaj ruž posebno je hvaljen zbog toga što ne isušuje usne, iako je u pitanju mat verzija.

MAC Matte Chili
MAC Matte Chili Foto: MAC

Retro Matte Ruby Woo

Ovaj ruž prošle godine našao se i na popisu najpopularnijih MAC-ovih ruževa među Hrvaticama. Korisnice diljem svijeta nazivaju ovu nijansu savršenom crvenom, ponajviše zbog toga što se također sjajno prilagođava svim tonovima kože, što nije lako postići kada su u pitanju crveni ruževi. Pohvale prima i zato što je vrlo postojan.

MAC Retro Matte Ruby Woo
MAC Retro Matte Ruby Woo Foto: MAC

Matte Lady Danger

Ovu posebnu jarku nijansu crvene najviše vole žene tamnije i maslinaste puti, dok je one svjetlije puti izbjegavaju. Njegove ljubiteljice naglašavaju kako je u pitanju pomalo odvažna nijansa savršena za večernje prigode kada želimo naglašeniji make-up, ali sjajno funkcionira i u dnevnim prigodama.

MAC Matte Lady Danger
MAC Matte Lady Danger Foto: MAC