Na prodajna mjesta MAC-a u Zagrebu i Splitu uskoro stiže nova blagdanska make up kolekcija ovog slavnog kozmetičkog brenda

Uskočite u šašavu zemlju, izgubite se u ekscentričnom kraljevstvu predimenzioniranih slatkiša i Orašara rumenih obraza uz malu pomoć nove make up kolekcije kozmetičkog brenda MAC.

Velika blagdanska kolekcija pod nazivom Nutcracker Sweet donosi pregršt noviteta koji će obradovati ljubiteljice kvalitetne šminke.

Paleta ruževa s pet razigranih nijansi od fuksije do boje vina sjajno će se uklopiti u blaganski make up, a isto vrijedi za blještavu paletu sjenila s unikatnom svilenkastom i kremastom teksturom.

Setovi kistova i četkica za šminkanje pomoći će vam da svoju make up rutinu dovedete do savršenstva. Još jedna posebnost kolekcije su i mini izdanja ruževa, sjajila za usne i lakova za nokte koji će sigurno postati prigodan poklon za nadolazeće blagdane.

Na prodajna mjesta MAC-a u Hrvatskoj kolekcija stiže u studenom, a u galeriji pogledajte dio proizvoda iz kolekcije koje ćete sigurno poželjeti u svojoj kozmetičkoj torbici.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju