Te neodoljive, flafaste, luckaste, čupave, nestašne, medene mezimice lako se uvuku u ljudska srca, a ako i vi imate prijateljicu koja obožava mace, sigurno će je razveseliti ako za Božić dobije nešto od onoga što smo izdvojili u fotogaleriji.

Galerija

 

Svatko tko kod kuće ima mačku, zna koliko su to čarobna, posebna i predivna bića. Kada je dio vaše obitelji i maca, nikada vam nije dosadno, pa čak ni onda kada vaša maca spava jer biste je i tada satima mogli promatrati kako slatko sniva u svim onim čudnim pozama u kakvima samo mačke znaju spavati.

Nije rijetkost da ljubitelji mačaka u svom domu imaju i nekoliko mačaka, naročito ako su tete čuvalice koje čuvaju mace do pronalaska novog doma, kao što to rade i volonterke Udruge "SOS CAT".

U blagdansko vrijeme darivanja vrijedno je podsjetiti se i da udruge koje skrbe o nezbrinutim životinjama uvelike ovise o donacijama dobrih ljudi, pa neka nam ne bude teško ovih dana izdvojiti neku donaciju, i najmanji iznos se računa i pomaže. Izaberite udrugu kojoj želite donirati i darujte je od srca.

Samo neka se svjetluca: 10 poklona za prijateljicu koja obožava šljokice

A ako za Božić i svojoj prijateljici koja obožava mačke želite pokloniti dar koji će joj se sigurno svidjeti, u fotogaleriji na početku teksta pronađite deset prijedloga s kojima nećete pogriješiti.

Pokloni za prijateljicu koja obožava mačke - 7
Sinsay, majica, 19 kn (Foto: Internetska stranica proizvo?a?a)