Kada je u pitanju preljub, mnoge žene bore se sa sumnjom u vjernost svog partnera. Zato je tvrtka Durmet odlučila lansirati proizvod koji može pomoći da se nevjera dokaže

Madraci 'obogaćeni' tehnologijom više nisu rijetkost. Tako postoje modeli koji masiraju leđa i oni koji sami reguliraju toplinu. Po korisnosti bi ih sve mogao nadmašiti madrac koji -razotkriva preljubnike.

U madrac 'Smarttress' ugrađeni su detektori i senzori za očitavanje pokreta, vibracija i težine.

'Pametni' madrac pod nazivom 'Smarttress' proizvela je španjolska tvrtka Durmet. U madrac koji košta 1.200 funti (11.473 kuna) ugrađeni su detektori pokreta i težine, a u oprugama madraca nalaze se senzori vibracija.

Detektori i senzori povezani su s mobilnom aplikacijom koja skuplja podatke o svemu što se događa na madracu - od trajanja njegove upotrebe do intenziteta pokreta.

 Ukoliko madrac očita nepredviđenu težinu, pokrete i vibraciju, aplikacija na vaš mobitel automatski šalje poruku u kojoj vas obavještava o 'zbivanjima' u vašem krevetu.

Došli smo na ovu ideju kada smo vidjeli statistiku koja kaže da su Španjolci najveći preljubnici u Europi. Ovo je koncept koji će umiriti i žene i muškarce. Izvana madrac izgleda potpuno normalno i ugodno, a unutra skriva vrhunsku tehnologiju.

 Mislimo da će postići veliki uspjeh diljem svijeta zato što je primarno dizajniran za lov na partnere koji varaju, zaključio je Jose Antonio Muinos, glasnogovornik tvrtke.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju