Nekada je bilo teško pronaći ovaj moćni napitak. Srećom, danas ga možete nabaviti u većini trgovina zdravom prehranom i zato je vrijeme da saznate više o njegovim svojstvima i nevjerojatnom utjecaju na zdravlje

Ako ste spremni za izazov koji će drastično poboljšati vaše zdravlje, opskrbite se zalihama kokosove vode. Ovaj napitak sadrži minimalnu količinu masnoća i stoga ga možete piti u velikim količinama, a nakon samo sedam dana konzumacije vaš organizam će se preporoditi.

Kokosova voda dokazano jača imunološki sustav, liječi infekcije, uništava bakterije, viruse i sjajan je saveznik u borbi protiv raznih infekcija.

Podarit će vam osjećaj energiziranosti te smanjiti umor i pospanost. Zbog toga ju je dobro piti nakon težih fizičkih aktivnosti ili vježbanja.

Sadrži veliku količinu vlakana zbog čega je sjajna za probavu. Redovitom konzumacijom smirit će se i želučane kiseline koje vam često stvaraju probleme. Kokosova voda prirodni je diuretik i zato je sjajna za ljude koji imaju problema s bubrezima. Očistit će urinarni trakt i mjehur, uništiti toksine i 'razbiti' bubrežne kamence.

Podarit će vam osjećaj energiziranosti te smanjiti umor i pospanost. Zbog toga ju je dobro piti nakon težih fizičkih aktivnosti ili vježbanja.

Kokosova voda sjajno djeluje na kožu i pomaže joj da dugo ostane hidratizirana. Umjesto teških i masnih krema kojima pokušavamo dati koži svježine, prije spavanja popijte jednu čašu kokosove vode i tako ćete nahraniti kožu.

Ne postoji dio tijela i organizma na koji ovaj sjajan napitak neće dobro djelovati stoga ga obavezno uvedite u svoju svakodnevnu prehranu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju