Specijalizirani časopis dm Lijepa kosa i ove jeseni dostupan je u dm-u, a ovog rujna može biti vaš ako u dm-u kupite tri ili više proizvoda za njegu, oblikovanje i bojenje kose. Naime, uz 30 posto popusta pri kupovini, na poklon ćete dobiti i svoj primjerak časopisa dm Lijepa kosa.

Ekskluzivno donosimo pregled najnovijih trendova u svijetu njege i stiliziranja kose o kojima još više možete saznati u novom dm-ovom časopisu.

1. OBRNUTI BALAYAGE 

Najnovija reinterpretacija ove popularne tehnike odnosi se na tehniku bojenja kose pri kojoj se svjetlijim bojama tretiraju zone uz glavu i vlasište, a boja se postupno potamnjuje prema vrhovima.

2. MAGLICE ZA KOSU 

Radi se o vrlo praktičnim proizvodima koji se nanose na kosu poput spreja, a osim intenzivnog mirisa poput pravog parfema, imaju i njegujući učinak. Najbolje u cijeloj priči je to što se ovaj proizvod može nanositi bilo kad i bilo gdje za trenutno popravljanje izgleda kose.

3. EKSTENZIJE U BOČICI 

Od duge kose više nas ne dijele godine strpljenja. Naime, stručnjaci su razvili linije proizvoda koje učvršćuju, podebljavaju i jačaju kosu od korijena do vrhova, sprječavajući njezino ispadanje, a ujedno i kompletno popravljaju sva unutarnja i vanjska oštećenja kose. Više nećete morati odlaziti kod frizera na podrezivanje vrhova, a kosa će vam rasti i nekoliko puta brže nego do sada!

4. FRAPE ZA KOSU 

Maske za kosu sve se češće pojavljuju u neobičnim formulama pa smo tako nedavno svjedočili pojavi sauna za kosu, a sada su se pojavili i potpuno prirodni pakunzi pakirani u neodoljivim ambalažama koje kriju teksture poput upravo izmiksanih frapea neopisivog mirisa.

5. VEGANSKI PROIZVODI 

Nakon prirodne, organske kozmetike stiže novi veliki zeleni val veganske kozmetike u kojem sve značajnije mjesto zauzimaju i proizvodi za kosu s ovim prefiksom.

Trendove i savjete za njegu kose tijekom rujna možete isprobati uz 30 posto popusta pri kupnji tri ili više proizvoda za kosu, a birati možete među baš svim proizvodima za kosu koji se nalaze na policama dm-a, uključujući i bezreceptne medicinske proizvode za kosu koji su dostupni u odabranim dm prodavaonicama.

Još više detalja o popustima i pogodnostima koje je dm u rujnu pripremio za vas potražite na internetskoj stranici www.dm.hr te na Facebooku i Instagramu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju