Zaštitna lica limitirane Douglas Kiss Kit kolekcije za usne

 

Galerija PR PR +0 PR  Nadolazeća zima će u Douglas parfumerijama biti u znaku odvažnih i zavodljivih nijansi koje savršeno opisuju limitiranu Douglas Kiss Kit kolekciju za usne. Zaštitna lica ovog beauty noviteta su pjevačica Maja Šuput i blogerica Ella Dvornik koje su odabrale savršene kombinacije mat ruža za usne i kremaste olovke za zavidno dobar izgled usana!

Dvije skladne nijanse olovke i ruža trenutno oblikuju i nijansiraju usne, stoga u samo dva poteza možete stvoriti jedinstveni look. Olovka za usne omogućuje jednostavno rukovanje i preciznu primjenu, a podatna i hidratantna formula ruža koja se nanosi mekim jastučićem osvaja u trenu!

Poznata ljepotica iz svijeta glazbe Maja Šuput odabrala je vatreno crvenu nijansu, a ne skriva oduševljenje ovom beauty poslasticom: „Crveni ruž je poput mene: vatren i energičan! Ova boja je bezvremenski klasik koji će sigurno postati najbolji saveznik svih pripadnica ljepšeg spola.“

Kombiniranjem najnovijih tehnologija i formula u svijetu ljepote, Douglas parfumerije ruževima su dale poboljšano i zanimljivije izdanje. Upravo su taj besprijekoran izgled, postojanost i jednostavnost nanošenja osvojili i Ellu Dvornik, blogericu i poduzetnicu, koja je za sebe odabrala mističnu ljubičastu nijansu: „Ne bojim se smjelih make up kombinacija i volim naglašavati usne, zato mi je Kiss Kit odličan. Tekstura ruža je jako baršunasta, a hidratantna formula ne isušuje usnice.“

Vrijeme je da i vi isprobate savršeni mat ruž kakav nose Maja i Ella, stoga nam se pridružite na predstavljanju novog beauty hita u Zagrebu u Arena centru 13. studenog ili Splitu 15. studenog na lokaciji Mall of Split gdje vas očekuje druženje s Kiss Kit zvijezdama. Odvažite se i odaberite svoju omiljenu nijansu!

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju