Ni Maja Šuput nije propustila otvaranje nove zagrebačke beauty oaze. U zagrebačkom Kaptol Centru otvoren je The Rite Store iza kojeg stoje frizer Zvonimir Franić i vizažist Karlo Rusan s kojima Maja redovito surađuje.

Galerija Prvi modeli torbi iz linije Virtus predstavljeni su u kolekciji za jesen/zimu 2019./2020. - 1 Prvi modeli torbi iz linije Virtus predstavljeni su u kolekciji za jesen/zimu 2019./2020. - 2 Prvi modeli torbi iz linije Virtus predstavljeni su u kolekciji za jesen/zimu 2019./2020. - 3 +4 Prvi modeli torbi iz linije Virtus predstavljeni su u kolekciji za jesen/zimu 2019./2020. - 4

Gdje god dođe, naša pjevačica i voditeljica uvijek plijeni pažnju svojim odvažnim modnim odabirom. Tako je i ovaj put zablistala u uistinu efektnom izdanju.

Njezina haljina mini-kroja s predimenzioniranim rukavima i ukrašena perjem sama po sebi vrlo je upečatljiva, ali Maja ju je nadopunila i bijelim štiklama s perjem.

Maja Šuput na otvaranju The Rite Storea Maja Šuput na otvaranju The Rite Storea (Foto: John Pavlish)

Najklasičniji dio njezine kombinacije definitivno je torba. Modni sladokusci sigurno su odmah primijetili model Virtus talijanske modne kuće Versace, prepoznatljiv po specifičnoj zlatnoj kopči u obliku slova V napravljenoj u baroknom stilu.

Torba iz linije Virtus modne kuće Versace Torba iz linije Virtus modne kuće Versace (Foto: Versace)

Linija Virtus lansirana je u njihovoj kolekciji za jesen/zimu 2019./2020. godine prikazanoj na Milanskom tjednu mode. Na reviji smo tada imali priliku vidjeti različite varijante ove torbe, uključujući i Majin mini-model u smeđoj boji.

Prvi modeli torbi iz linije Virtus predstavljeni su u kolekciji za jesen/zimu 2019./2020. - 4 Prvi modeli torbi iz linije Virtus predstavljeni su u kolekciji za jesen/zimu 2019./2020. - 4 (Foto: Profimedia)

Versace ovo naziva karamel-smeđom, a mnogi je poistovjećuju s konjak-smeđom, jednom od najpopularnijih jesenskih nijansi kada su u pitanju torbe.

Sviđaju li vam se torbe u konjak-smeđoj nijansi?

glasova:

Prvi modeli torbi iz linije Virtus predstavljeni su u kolekciji za jesen/zimu 2019./2020. - 5 Prvi modeli torbi iz linije Virtus predstavljeni su u kolekciji za jesen/zimu 2019./2020. - 5 (Foto: Profimedia)

Iako su crni modeli daleko najpopularniji, odmah iza njih nalaze se torbice u ovoj toploj nijansi smeđe boje koja u sekundi razigra svako neutralno jesensko izdanje. Na primjeru Majine kombinacije vidljivo je kako ovakav tip torbi može funkcionirati i u glamuroznom ili večernjem izdanju, a ne samo u dnevnim izdanjima u kakvima ih najčešće viđamo.

Prvi modeli torbi iz linije Virtus predstavljeni su u kolekciji za jesen/zimu 2019./2020. - 1 Prvi modeli torbi iz linije Virtus predstavljeni su u kolekciji za jesen/zimu 2019./2020. - 1 (Foto: Profimedia)

Savršena boja: Štikle Maje Šuput baš su pravi spektakl Torba modne kuće Valentino Torba modne kuće Valentino Štikle modne kuće Aquazzura +1 Štikle modne kuće Aquazzura

Maja Šuput na Severininoj svadbi: Zlatna haljina za najglamurozniju gošću Maja Šuput na Severininoj svadbi 2015. godine Maja Šuput u zlatnoj haljini Jurja Zigmana na Severininoj svadbi Maja Šuput +3 Dizajnerica Matija Vuica s partnerom Juricom Popovićem

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju