Proljeće i ljeto tradicionalno su najpopularnija godišnja doba za izgovaranje sudbonosnog da jer većina parova za svoj veliki dan priželjkuje lijep, topao i sunčan dan. Sezona vjenčanja uskoro će započeti pa će mnoge dame već krenuti u potragu za odjevnim kombinacijama u kojima će zablistati kao gošće na svadbenom slavlju.

Galerija Maja Šuput na Severininoj svadbi 2015. godine Maja Šuput u zlatnoj haljini Jurja Zigmana na Severininoj svadbi Maja Šuput +3 Dizajnerica Matija Vuica s partnerom Juricom Popovićem

S obzirom na to da su vjenčanja uistinu posebne prigode, nije čudno što se za njih volimo urediti. Iznimka nisu ni vjenčanja poznatih osoba, na kojima se često viđaju uistinu glamurozna izdanja.

Primjerice, pjevačica Maja Šuput doslovno je blistala na svadbenom slavlju Severine i Igora Kojića koje se 2015. godine održalo u Beogradu.

Maja Šuput u zlatnoj haljini Jurja Zigmana na Severininoj svadbi Maja Šuput u zlatnoj haljini Jurja Zigmana na Severininoj svadbi (Foto: Danijel Soldo/Cropix)

Među nekoliko stotina uzvanika koji su se okupili u jednom poznatom beogradskom hotelu bila je i Maja, koja je na raskošno slavlje došla u fantastičnoj kreaciji riječkog dizajnera Jurja Zigmana. Poznavatelji Zigmanova rada u zlatnoj kreaciji sigurno na prvi pogled prepoznaju glamuroznu estetiku njegova brenda.

Korzet-haljinu s visokim prednjim prorezom i vezanjem na leđima Maja je spojila sa zlatnim štiklama brenda Casadei i malom ručnom torbicom ukrašenom blještavim elementima, a prilikom dolaska na slavlje ogrnula se kratkom bijelom bundicom.

Bloom Tatarinov: Najslađe fotografije mališana koji je osvojio srca mnogih Najslađe fotografije Blooma Tatarinova - 3 Najslađe fotografije Blooma Tatarinova - 2 Najslađe fotografije Blooma Tatarinova - 1 +3 Najslađe fotografije Blooma Tatarinova - 6

I dok bi takvo izdanje za neko jednostavno, malo i klasično vjenčanje bilo pogrešan odabir, za svadbeno slavlje na kojem su se okupile neke od najvećih zvijezda iz regije pokazalo se kao pun pogodak.

Zavirite u galeriju i pogledajte što su druge gošće nosile na Severininoj svadbi.

Maja Šuput na Severininoj svadbi 2015. godine Maja Šuput na Severininoj svadbi 2015. godine (Foto: Danijel Soldo/Cropix)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju