Krenula je druga polufinalna emisija Supertalenta, zabavnog showa Nove TV koji nas svake nedjelje uvodi u čarobni svijet dobre zabave. Osim talentiranih kandidata, pažnju uvijek privuče i pomno odabrana kombinacija Maje Šuput, iza koje stoji stilist i dizajner Marko Grubnić.

Galerija Maja Šuput u drugoj polufinalnoj emisiji Supertalenta - 6 Maja Šuput u drugoj polufinalnoj emisiji Supertalenta - 4 Maja Šuput u drugoj polufinalnoj emisiji Supertalenta - 3 +1 Maja Šuput u drugoj polufinalnoj emisiji Supertalenta - 2

Marko se i ove nedjelje potrudio da Maja izgleda besprijekorno, a to je postigao – ružama. Maja je ove nedjelje prava diva koja ima Ciao Kim frizuru, inspiriranu kolekcijom koju je slavna Kardashianka realizirala u suradnji s luksuznim brendom Dolce Gabbana.

Ova je kombinacija miks Talijanke i Španjolke. U kosu sam joj stavio prave ruže, to je moj plan već duže vrijeme. Čekao sam pravi trenutak i ispalo je da je to upravo druga polufinalna emisija, govori nam Marko i ističe kako se za ovaj stajling baš posebno potrudio.

Maja Šuput u drugoj polufinalnoj emisiji Supertalenta - 1 Maja Šuput u drugoj polufinalnoj emisiji Supertalenta - 1 (Foto: Nova TV)

Ruže nisam prepustio slučaju, nego sam ih pomno birao. Birao sam čak pravi trenutak, vjerovali ili ne – kad će se ruže dovoljno otvoriti da ne budu pupoljci, da ne budu previše rascvjetane. Da ste bili s nama na setu, vidjeli biste da smo ruže prije snimanja stavljali u toplu vodu, da se otvore točno onoliko koliko nam treba, govori Marko.

Za Majinu frizuru zaslužan je Mijo Majhen, a za ruže, po Markovoj specijalnoj narudžbi je zaslužan Atelier Sreće.

Haljinu i ovoga puta potpisuje Marko, a nastala je u suradnji s Ivanom Bilić. Vatreno crvena haljina Maji stoji kao salivena, a posebno je efektna zbog ruža u području prsa te vrlo zavodljivog izreza koji je naglasio nogu.

Maja Šuput u drugoj polufinalnoj emisiji Supertalenta - 3 Maja Šuput u drugoj polufinalnoj emisiji Supertalenta - 3 (Foto: Nova TV)

Marko dodaje da je ova moćna haljina izrađena od američkog satena, a poseban dodatak cjelokupnom stajlingu jest njegov rođendanski poklon Maji - Dolce Gabbana cipele koje na sebi također imaju ugrađenu ružu.

Siguran sam da muški članovi žirija ovoga puta Maju neće gledati u oči, kroz smijeh nam govori Marko i dodaje da se Maja u ovoj vatrenoj i dominantnoj kombinaciji osjećaja odlično.

Maja Šuput u drugoj polufinalnoj emisiji Supertalenta - 2 Maja Šuput u drugoj polufinalnoj emisiji Supertalenta - 2 (Foto: Nova TV)

Što Marko Grubnić kaže o 3D cvijeću u odjevnim kombinacijama možete pogledati u videu. 

Maja Šuput izgleda mrak u senzacionalnom kombinezonu, ali jedan drugi detalj je ukrao show Maja Šuput u prvoj polufinalnoj epizodi Supertalenta - 5 Maja Šuput u prvoj polufinalnoj epizodi Supertalenta - 3 Maja Šuput u prvoj polufinalnoj epizodi Supertalenta - 7 +11 Maja Šuput u prvoj polufinalnoj epizodi Supertalenta - 6

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju