Nakon uzbudljive potrage za talentima u audicijskom dijelu, na redu su polufinalne emisije najgledanijeg zabavnog showa u Hrvatskoj - Supertalenta.

Galerija Maja Šuput u prvoj polufinalnoj epizodi Supertalenta - 5 Maja Šuput u prvoj polufinalnoj epizodi Supertalenta - 3 Maja Šuput u prvoj polufinalnoj epizodi Supertalenta - 7 +11 Maja Šuput u prvoj polufinalnoj epizodi Supertalenta - 6

Zajedno s potragom za kandidatom koji je najbolji među najboljima, nastavlja se i uživanje u modnim izdanjima Maje Šuput koja zajedno sa svojim stilistom Markom Grubnićem pomiče granice i uvodi nas u svijet senzacionalnih kreacija koje jednostavno ne mogu proći neprimijećeno.

Za novu fazu Supertalenta i prvu polufinalnu emisiju Maja je odjenula kombinezon koji je za nju, u suradnji s Ivanom Bilić, izradio sam Marko. Kada bismo morali izdvojiti samo jednu riječ kojom bi opisali ovo izdanje, ona bi bila - wow.

Maja Šuput u prvoj polufinalnoj epizodi Supertalenta - 3 Maja Šuput u prvoj polufinalnoj epizodi Supertalenta - 3 (Foto: Nova TV)

Transparetni kombinezon koji prati liniju tijela optočen je kristalima, odnosno perlicama od pravog stakla. Tu su i sitni biseri, a Marko je kreaciju opisao kao zanimljivu i raskošnu.

Maja nosi i bijele kožne rukavice, a njezine cipele također su Markov i Ivanin rad i napravljene su kao produžetak kombinezona.

No, cijela priča ne staje na ovoj senzacionalnoj kreaciji. Jedan drugi detalj Marko je posebno istaknuo.

Ono što je sigurno ukralo show u ovom stajlingu nije kombinezon, niti su to rukavice - to je ručno rađena kruna koju je napravila Ivana Tol Milošević iz Osijeka. Maja izgleda kao da oko glave ima aureolu od bijelog perja, rekao nam je Marko.

Maja Šuput u prvoj polufinalnoj epizodi Supertalenta - 2 Maja Šuput u prvoj polufinalnoj epizodi Supertalenta - 2 (Foto: Nova TV)

Da je Marko za Maju osmislio još jedno spektakularno izdanje o kojem će se pričati možete se uvjeriti u galeriji na početku teksta gdje vas čekaju i prijašnja Majina jednako sjajna izdanja.

Je li Maja Šuput to odjenula? Jest i izgleda savršeno Maja Šuput Maja Šuput u bež kombinaciji Maja Šuput u bež kombinaciji +9 Maja Šuput u bež kombinaciji

"Ne pokušavajte ovo doma": Maja Šuput u haljini s dva lica izgleda spektakularno Maja Šuput u čipkastoj crnoj haljini Maja Šuput u čipkastoj crnoj haljini Maja Šuput u čipkastoj crnoj haljini +7 Maja Šuput u čipkastoj crnoj haljini

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju