Iako se bližimo kraju audicijskih emisija Supertalenta, Marko Grubnić nikako se ne štedi kad su u pitanju odjevne kombinacije pjevačice i članice žirija Maje Šuput.

Galerija Maja Šuput u čipkastoj crnoj haljini Maja Šuput u čipkastoj crnoj haljini Maja Šuput u čipkastoj crnoj haljini +7 Maja Šuput u čipkastoj crnoj haljini

Stilist i dizajner se i ovoga puta maksimalno potrudio kako bi Maja izgledala impresivno, a ovo je izdanje pravi primjer njegova rada i truda. Večerašnje modno izdanje sadrži baš sve – od čipke, kristala, tokice, ogromne kose pa sve do večernje rukavice i noktiju koji ne mogu proći nezamijećeno.

Maja Šuput ove je nedjelje doslovno blistala u crnoj midi haljini koja ima dva lica. Prvi, zavodljivi dio sastoji se od čipke, dok je drugi dio zatvoren i elegantniji. Marko je siguran da će u najnovijoj odjevnoj kombinaciji svatko pronaći nešto što mu se sviđa.

Maja Šuput u čipkastoj crnoj haljini Maja Šuput u čipkastoj crnoj haljini (Foto: Nova TV)

Poručio bih čitateljicama da ovo ne pokušavaju doma, kroz smijeh nam govori Marko. Ovo je ipak televizija, show i Maja Šuput, koja uživa u svakoj šljokici, svakom šavu i svakom peru koje stavim na nju. Na njoj nikad ništa nije previše, govori na Marko.

Midi crna haljina podijeljena je na pola. S jedne strane je transparentna, dok je drugi dio haljine potpuno zatvoren i poseban zbog resica u području ramena. Iako je haljina pomalo provokativna, Marko ističe, za sve one koji se pitaju, da Maja ispod nosi donje rublje.

Maja Šuput u čipkastoj crnoj haljini Maja Šuput u čipkastoj crnoj haljini (Foto: Nova TV)

Detalji uvijek čine razliku, a tokica je definitivno jedan od upečatljivih detalja u večerašnjem look-u. Sadrži mrežicu s kristalima koja je cijeloj kombinaciji dala dozu mističnosti. Taj je detalj, govori Marko, podcrtao stajling i dao mu na snazi.

Cijeli stajling, osim cipela, nastao je ručno, a Marko ga ovoga puta i potpisuje.

Maja Šuput u čipkastoj crnoj haljini Maja Šuput u čipkastoj crnoj haljini (Foto: Nova TV)

U nastavku pogledajte veliki intervju s Majom Šuput, a u galeriji na početku teksta prisjetite se Majinih kombinacija i prošlih emisija ovogodišnjeg Supertaenta. 

Najhvaljenija kombinacija Maje Šuput za koju je Marko Grubnić pohvale dobio čak i u pošti Maja Šuput u crvenom izdanju s plaštem - 2 Maja Šuput u crvenom izdanju s plaštem - 6 Maja Šuput u crvenom izdanju s plaštem - 5 +3 Maja Šuput u crvenom izdanju s plaštem - 4

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju