Odjevne kombinacije Maje Šuput sastavni su dio velike pozornice Supertalenta, a ove je nedjelje zasjala u crvenom izdanju koje je dobilo najviše pohvala i u kojemu se pjevačica i članica žirija osjećala besprijekorno.

Galerija Maja Šuput u crvenom izdanju s plaštem - 2 Maja Šuput u crvenom izdanju s plaštem - 6 Maja Šuput u crvenom izdanju s plaštem - 5 +3 Maja Šuput u crvenom izdanju s plaštem - 4

Iza raskošnih kreacija Maje Šuput stoji stilist i dizajner Marko Grubnić koji se i ove nedjelje posebno potrudio kako bi izazvao onaj wow efekt kod publike. U razgovoru s Markom saznali smo da je u svom naumu uspio i to ga je baš posebno usrećilo.

Sljedeće jutro, nakon prikazivanja crvenog izdanja, otišao sam nešto privatno obaviti u poštu. Teta koja radi ondje širom je raširila oči i pogled uputila prema meni. Pred svima je pohvalila crveno izdanje s plaštem. Osjećao sam se tako ponosno što su naši gledatelji prepoznali naš trud, to je zapravo poanta cijele ove priče, iskreno nam je priznao Marko.

Maja Šuput u crvenom izdanju s plaštem - 3 Maja Šuput u crvenom izdanju s plaštem - 3 (Foto: Nova TV)

Najhvaljenija Majina kombinacija iz audicijskih emisija ovogodišnjeg Supertalenta sastoji se od mini crvene haljine prekrivene šljokicama, predimenzioniranog plašta koji je ukrao show te Markovog izuma – čarapa koje je pretvorio u čizme, odnosno hlače.

Čizme su zapravo moj izum, moj patent, to su male tajne velikih majstora. Vrlo rado bih snimio jedan tutorial kako čarape pretvoriti u čizme, odnosno u hlače. Volio bih to u budućnosti pokazati vašim čitateljicama, nagovijestio je Marko i objasnio nam što je zapravo najveća sreća u njegovom poslu.

Maja Šuput u crvenom izdanju s plaštem - 7 Maja Šuput u crvenom izdanju s plaštem - 7 (Foto: Nova TV)

Mi stilisti inače obožavamo kad nađemo identičnu nijansu određene boje i napravimo look u toj boji od glave do pete. U ovom slučaju to je bila crvena boja i jako mi je drago što mi je to pošlo za rukom, rekao je.

Marko je i ovaj stajling izradio u suradnji s dizajnericom Ivanom Bilić. Svaki detalj, govori nam, izradili su svojim rukama i baš su zbog toga maksimalno uživali.

Detalji su sastavni dio svakog looka, a ovoga su puta pažnju ukrali voluminozna Swarovski ogrlica te polu-rep, frizura koju Maja najviše voli nositi.

Maja Šuput u crvenom izdanju s plaštem - 4 Maja Šuput u crvenom izdanju s plaštem - 4 (Foto: Nova TV) Maja Šuput: Teatralna haljina i detalj koji je Marko Grubnić izradio svojim rukama Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +3 Maja Šuput

Ovako izgleda party u obliku haljine, a Maja Šuput je nosi kao kraljica Maja Šuput kao disko princeza u Supertalentu Maja Šuput kao disko princeza u Supertalentu Maja Šuput kao disko princeza u Supertalentu +0 Maja Šuput kao disko princeza u Supertalentu

Što Marko Grubnić kaže o rukavicama koje su i ovom outfitu dale posebno raskošnu notu, provjerite u videu. 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju