U satiričkom kazalištu Kerempuh sinoć se odigrala premijera predstave "Lepa Brena Project". Predstava govori o životu jedne od najvećih balkanskih glazbenih zvijezda, Fahrete Živojinović i prikazuje je kroz pet zanimljivih lica.

Galerija Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +1 Maja Šuput u kombinezonu koji podjeća na haljinu Marilyn Monroe

Brojne su se poznate osobe okupile u zagrebačkom kazalištu kako bi pogledali predstavu o kojoj bruji cijela regija, a među gostima se posebno istaknula Maja Šuput.

Pjevačica je za ovu priliku odabrala kombinaciju koja neodoljivo podsjeća na kombinaciju Marilyn Monroe u filmu Sedam godina vjernosti.

Maja je poznata po svom originalnom stilu odijevanja pa smo je već naviknuli gledati u kombinacijama koje izgledaju poput kostima kreiranih za velike svjetske pozornice.

Ovoga je puta ipak zablistala u nešto jednostavnijoj, ali jednako efektnoj modnoj kombinaciji.

Za premijeru predstave pjevačica je odabrala bijeli kombinezon asimetričnog kroja. Gornji dio kombinezona gotovo je isti kao najpoznatija haljina Marilyn Monroe, a donji dio krase nogavice različite dužine, stvarajući tako teatralni dojam.

Maja Šuput Maja Šuput u kombinezonu koji podjeća na haljinu Marilyn Monroe (Foto: Sanjin Strukic/Pixsell)

Kombinaciju je zaokružila ogrtačem od krzna i vrlo efektnim nakitom, od kojega se posebno istaknula blještava, srebrna ogrlica. Kosu je također oblikovala u stilu Marilyn Monroe, a točka na i njezina outfita bile su klasične bijele salonke.

Maja Šuput Maja Šuput u kombinezonu koji podjeća na haljinu Marilyn Monroe (Foto: Sanjin Strukic/Pixsell)

Marilyn Monore: Najskuplja haljina u povijesti filma koja se i danas kopira Marilyn Monroe Marilyn Monroe u koktel haljini kostimografa Williama Traville Marilyn Monroe u koktel haljini kostimografa Williama Traville +2 Koktel haljina iz filma Sedam godina vjernosti prodana je na aukciji 2011. godine

Maja Šuput je na predstavu došla u pratnji supruga Nenada Tatarinova, s kojim je uskladila svoju odjevnu kombinaciju, a zajedno su privlačili poglede.

Maja Šuput Maja Šuput u kombinezonu koji podjeća na haljinu Marilyn Monroe (Foto: Sanjin Strukic/Pixsell)

Bloom Tatarinov: Najslađe fotografije mališana koji je osvojio srca mnogih Najslađe fotografije Blooma Tatarinova - 3 Najslađe fotografije Blooma Tatarinova - 2 Najslađe fotografije Blooma Tatarinova - 1 +3 Najslađe fotografije Blooma Tatarinova - 6

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju