Maja Šuput sinoć je nastupala u Petrinji povodom proslave Dana grada. Tisuće obožavatelja okupilo se na petrinjskom Gradskom kupalištu kako bi uživali u koncertu i dobroj zabavi koja je uz Maju uvijek zagarantirana.

Galerija Maja Šuput održala je koncert u Petrinji Maja Šuput u sandalama s potpisom brenda Giuseppe Zanotti Maja Šuput 2019. u sandalama Giuseppea Zanottija +4 Maja Šuput 2019. u sandalama Giuseppea Zanottija

Netko mi je napisao neki dan da ponesem šljokice i napravim zabavu jer Petrinja to treba. Nadam se da sam ispunila navedene želje. Bilo je savršeno i bilo vas je toliko da mi je srce puno ko kuća, napisala je Maja na Instagramu.

Maja Šuput održala je koncert u Petrinji Maja Šuput održala je koncert u Petrinji (Foto: Nikola Cutuk/Pixsell)

Sudeći po reakcijama okupljene publike, itekako je opravdala očekivanja i napravila sjajnu atmosferu koje na njezinim nastupima nikad ne nedostaje.

Ispunila je želju i po pitanju odjevne kombinacije odjenuvši tamni glamurozni kombinezon sa šljokicama u kojem je izgledala odlično.
Kombinirala ih je sa sandalama s visokom potpeticom koje su sigurno zapele za oko poznavateljicama dizajnerskih modela.

Maja Šuput u sandalama s potpisom brenda Giuseppe Zanotti Maja Šuput u sandalama s potpisom brenda Giuseppe Zanotti (Foto: Nikola Cutuk/Pixsell)

Naime, Maja je nosila sandale koje potpisuje Giuseppe Zanotti. U pitanju je model pod nazivom Peony iz njegove kolekcije za proljeće/ljeto 2019. godine koji je naša pjevačica već nosila u nekoliko javnih prigoda.

Maja Šuput 2019. u sandalama Giuseppea Zanottija Maja Šuput 2019. u sandalama Giuseppea Zanottija (Foto: Sanjin Strukic/Pixsell)

Bile bi to vrlo jednostavne i minimalističke sandale s remenčićima da na stražnjem dijelu nisu ukrašene voluminoznom aplikacijom u obliku božura.

Model Peony, Giuseppe Zanotti Model Peony, Giuseppe Zanotti (Foto: Giuseppe Zanotti)

Upravo ih taj dodatak pretvara u fantastičan modni adut. Sandale su proizvedene u različitim nijansama, a Maja je za sebe odabrala svestranu crnu koja se bez problema prilagođava svim odjevnim komadima i kombinacijama.

Olivia Culpo u sandalama Peony dizajnera Giusppea Zanottija Olivia Culpo u sandalama Peony dizajnera Giusppea Zanottija (Foto: Profimedia)

S obzirom na to da ih nosi od 2019. i da je u njima odradila i koncert, očito je kako nisu samo lijepe nego i izdržljive. 

Maja Šuput 2019. u sandalama Giuseppea Zanottija Maja Šuput 2019. u sandalama Giuseppea Zanottija (Foto: Igor Kralj/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju