Danas je održana prva sjednica novog saziva Sabora RH. Sabornica je mjesto gdje uglavnom možemo vidjeti stroge i elegantne odjevne kombinacije, a to su još jednom potvrdile saborske zastupnice HDZ-a i SDP-a

Baš kao i njihovi prethodnici, nove zastupnice i zastupnici pod povećalom su javnosti koja ponekad voli prokomentirati i njihove modne odabire.

Sabornica nam po tom pitanju rijetko pruža neugodna iznenađenja jer su kombinacije u Saboru uvijek vrlo elegantne i primjerene strogom političkom okruženju.

Na prvoj sjednici novog saziva svojim modnim izdanjima pažnju su prije svega plijenile Majda Burić (HDZ), Dragica Roščić (HDZ) i Sabina Glasovac (SDP).

Među njima se posebno istaknula Majda Burić prije svega zbog crne torbe s upečatljivim i legendarnim logom modne kuće Gucci.

U kolekcijama brenda dostupnoj na njihovoj službenoj stranici nismo pronašli ovu torbu tako da se vjerojatno radi o modelu iz prijašnjih kolekcija ili pak o vjernoj replici Gucci torbe. Slične torbe mogu se kupiti po cijenama od 1350 dolara (9223 kn) do 1790 dolara (12.229 kn), ovisno o odabranom modelu.

Modni dodatak koji dizajnom i bojama podsjeća na ovu modnu kuću svojevremeno je nosila i Milanka Opačić, a u pitanju je bio broš u obliku sigurnosne igle.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju