"Moja kolekcija pamučnih majici BKC nadahnuta je prijateljima, modom i glazbom," otkriva dizajnerica Bella Kidman Cruise koja je svaki detalj na njima ručno nacrtala.

Galerija Majice BKC - 2 Majice BKC - 6 Majice BKC - 5 +4 Vega T-shirt u tamnoplavoj boji
Iako je riječ o prvoj kolekciji 25-godišnjakinje iz Kalifornije, ova mlada dama poznata je u svijetu showbusinessa kao posvojena kćer glumaca Nicole Kidman i Toma Cruisea.

Mislim da je ovo odličan način da se osoba izrazi, a Bella je oduvijek prekrasno crtala, otkrila je Nicole Kidman o svojoj kćeri za Entertainment Tonight, te dodala da je moda definitivno zajednički interes u njihovoj obitelji.

Tom Cruise i Nicole Kidman oženili su se 1990. godine, a malu Bellu posvojili su 1993. godine. Nakon razvoda 2001. godine, djevojčica je ostala živjeti s ocem. Nicole Kidman s djecom Nicole Kidman s posvojenim sinom Connorom i kćeri Isabelle Foto: Getty Images
Bellin je životni san bio spojiti svoju umjetnost i modu. Njezin brend t-shirtova BKC samo je prvi pogled u ostvarenje tog sna, stoji na internetskoj stranici dizajnerice preko koje se mogu naručiti majice.

Mini kolekcija obuhvaća šest pamučnih strukiranih majici u bijeloj i tamnoplavoj boji, a koštaju 85 američkih dolara ili 520 kuna. Dostupne su u četiri veličine: XS, S, M i L.

Mlada dizajnerica je na internetskoj stranici pojasnila kako je kolekcija t-shirtova tek početak, te kako će se u bliskoj budućnosti predstaviti s mnogo širim asortimanom.

Kako izgleda prva kolekcija BKT majici pogledajte u našoj galeriji. Majice BKC - 6 Ophelia T-shirt Foto: bellakidmancruise.com

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju