Većina djevojčica žele biti kao svoje mame, koristiti kozmetiku, nositi visoke potpetice, oblačiti haljine koje su nam barem za nekoliko brojeva veće i praviti se da su puno starije, nego što zapravo jesu. Sve je to dio odrastanja i roditelji znaju da su to faze koje djevojčice prolaze.

Međutim, jedna je mama iz američke države Utah otišla korak dalje i svojoj petogodišnjakinji dopustila da promijeni boju kosu.

I to ne preljevima, koji su nam dostupni u svakoj specijaliziranoj trgovini i koji se vrlo lako mogu isprati, nego je svoju djevojčicu odvela na blajhanje kako bi joj što bolje sjela roza boja kose.

Zbog promjene boje kose, djevojčica taj dan nije otišla u školu, a njezina mama je cijeli događaj dokumentirala i postavila na društvene mreže koje su brzo eksplodirale.

Izvršna direktorica svih cool mama, kako za samu sebe voli reći ova influencerica smatra da je ovaj postupak jako zabavan, da je svojoj djevojčici priuštila trenutak za pamćenje i da su provele kvalitetno zajedničko vrijeme koje je djevojčicu razveselilo i stavilo joj trajni osmjeh na lice.

Petogodišnja Mod je doista uživala u salonu. Miješala je boju, smijala se i uživala u slatkišima dok je čekala da kosa upije novu boju te pljeskala kada su joj skidali foliju s kose.

Bila je tako uzbuđena i osjećala se tako velikom. Uzbudila se kad je vidjela da je sada plavuša. Tako zabavan dan s mojoj djevojčicom!, napisala je mama na videu koji je brzo postao viralan, a do sada je pogledan gotovo 10 milijuna puta. 

Djevojčica se gleda u ogledalo "Mama, jesam li ja lijepa?" Kako razgovarati s curicama o ljepoti

Harper Beckham: Dekoltirana haljina 11-godišnje djevojčice koja je izazvala komentare Jedanaestogodišnja Harper Seven Beckham u haljini s dekolteom - 3 Jedanaestogodišnja Harper Seven Beckham u haljini s dekolteom - 7 Jedanaestogodišnja Harper Seven Beckham u haljini s dekolteom - 2 +13 Jedanaestogodišnja Harper Seven Beckham u haljini s dekolteom - 4

Dok su neki u komentarima podržavali majku, drugi su osudili njezin postupak za koji smatraju da je ipak malo previše i da je djevojčici trajno uništila prekrasnu i zdravu smeđu kosu.

Smatrate li da je neprikladno blajhati kosu petogodišnjakinji?

glasova:

Nakon brojnih osuda, mama se pokušala opravdati istaknuvši da Mod voli barbike i jednoroge i da je zbog toga htjela imati rozu boju kose, a da je jedna prijateljica iz razreda svoju kosu također obojila u ružičasto. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju