Moda se s vremenom itekako promijenila pa se mnogi pitaju je li stiglo vrijeme za preispitivanje starih pravila odijevanja ili pak za određena mjesta i situacije i dalje vrijedi isti "dress code"

Odmalena nas uče da prilikom odlaska u određene institucije i u specifičnim prigodama vrijede određena pravila odijevanja.

Tako je dobro poznato da npr. za odlazak u kazalište moramo birati svečane i ozbiljne odjevne komade te ne bismo trebali nositi previše kratku ili provokativnu odjeću jer time kršimo dress code te kulturne institucije.

Upravo su zbog toga mnogi s čuđenjem gledali haljinu koju je američka manekenka Chrissy Teigen odjenula za operu. Pohvalili su minimodel brenda Michelle Mason s dubokim dekolteom, ali također su ga proglasili potpuno neprikladnim za ovako svečanu prigodu.

 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on


Haljina je sjajna, ali nije primjerena za operu. Možda bi prošla da je dugačka. Ovdje u Europi ne odlazi se na operu u koktel-haljinici. Ali stvarno je lijepa, posebno na njoj, komentirala je korisnica Instagrama.

Osim duljine haljine, nekima je zasmetao i dekolte. Opet u haljini koja otkriva grudi. Sada si majka, odijevaj se primjereno. Više nemaš 20 godina. Odrasti i odijevaj se kao sofisticirana žena kakva bi trebala biti, oštar je komentar druge korisnice.

Međutim, neki obožavatelji stali su na stranu 31-ogodišnje mame i napisali da ne vide ništa sporno u kroju i duljini haljine te da Chrissy izgleda fantastično bez obzira na to što odjene.

Mislite li da su kritike na račun haljine opravdane?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju