Moda se s vremenom itekako promijenila pa se mnogi pitaju je li stiglo vrijeme za preispitivanje starih pravila odijevanja ili pak za određena mjesta i situacije i dalje vrijedi isti "dress code"

Odmalena nas uče da prilikom odlaska u određene institucije i u specifičnim prigodama vrijede određena pravila odijevanja.

Tako je dobro poznato da npr. za odlazak u kazalište moramo birati svečane i ozbiljne odjevne komade te ne bismo trebali nositi previše kratku ili provokativnu odjeću jer time kršimo dress code te kulturne institucije.

Upravo su zbog toga mnogi s čuđenjem gledali haljinu koju je američka manekenka Chrissy Teigen odjenula za operu. Pohvalili su minimodel brenda Michelle Mason s dubokim dekolteom, ali također su ga proglasili potpuno neprikladnim za ovako svečanu prigodu.

 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on


Haljina je sjajna, ali nije primjerena za operu. Možda bi prošla da je dugačka. Ovdje u Europi ne odlazi se na operu u koktel-haljinici. Ali stvarno je lijepa, posebno na njoj, komentirala je korisnica Instagrama.

Osim duljine haljine, nekima je zasmetao i dekolte. Opet u haljini koja otkriva grudi. Sada si majka, odijevaj se primjereno. Više nemaš 20 godina. Odrasti i odijevaj se kao sofisticirana žena kakva bi trebala biti, oštar je komentar druge korisnice.

Međutim, neki obožavatelji stali su na stranu 31-ogodišnje mame i napisali da ne vide ništa sporno u kroju i duljini haljine te da Chrissy izgleda fantastično bez obzira na to što odjene.

Ankete

(6400) Mislite li da su kritike na račun haljine opravdane?

rezultati povratak glasova1672
rezultati

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju