Lea Grover majka je troje djece. Njezine dvije starije kćerkice su blizanke, preslatke djevojčice koje u 7. godini života pokazuju veliku dozu kompetitivnosti. Upravo zbog toga Lea od njih čuva jednu veliku tajnu

Tko je rođen prvi, pitanje je koje blizanci u životu čuju bezbroj puta. Kćerkice Lee Grover još uvijek ne znaju odgovor na to pitanje. Šestogodišnje djevojčice odmalena su jako kompetitivne zbog čega često dolaze u male međusobne sukobe.

Kćerkice Lee Grover odmalena su jako kompetitivne.

Konstantno se bore da budu bolje jedna od druge na svim područjima. Koja je najbrža, viša, koja bolje čita. To su stvari koje su izvan njihove kontrole. Nemoguće je izbjeći kompetitivnost kod braće i sestara.

Tko je prvi prohodao, tko me prvi nazvao mama, tko je prvi prestao ići na kahlicu? Od samog početka, od trenutka kada sam primijetila da bi zbog kompetitivne prirode mogle narušiti svoj sestrinski odnos, znala sam da to moram kontrolirati, napisala je Lea za GH.

 

A photo posted by Lea Grover (@lea.grover) on

Zbog toga je odlučila da će im na jednom području 'uskratiti prednost'. Točnije, ne namjerava im otkriti koja je rođena prva.

To je tajna koju ću uvijek skrivati od njih. Ovo možda zvuči proizvoljno ili zlobno, ali zapravo nije. To je jedina stvar koju nikada neće moći upotrijebiti jedna protiv druge. Tako će, bez obzira na to što postignu u životu, uvijek ostati jednake.

Za braću i sestre starost ima određenu vrijednost i stalo im je do redoslijeda rođenja. Ako to maknem iz 'jednadžbe' mogu im pomoći da nauče kako osobnost i individualne osobine nose više važnosti od dobi ili redoslijeda kojim su došle na svijet, zaključila je.

Mislite li da je ovo dobar potez?

glasova:

 

A photo posted by Lea Grover (@lea.grover) on

 

 

A photo posted by Lea Grover (@lea.grover) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju