Ljubiteljice serije "Prijatelji" razveselit će vijest da u prodaju kreće kolekcija make-upa inspirirana serijom, odnosno njenim junakinjama, Rachel, Monicom i Phoebe.

Prema pisanju portala Allure, ova posebna kolekcija brenda Revolution Makeup u prodaju kreće 14. rujna, a sadrži tri palete s po devet nijansi sjenila za oči te tri ruža za usne. Svaka od junakinja "Prijatelja", Phoebe Buffay, Rachel Green i Monica Geller, ima svoju paletu i ruž.

Pri osmišljavanju kolekcije, u brendu Revolution Makeup detaljno su proučili svaki lik, način odijevanja, njihove manire i šminku koju koriste te su stvorili proizvode koji oživljavaju život svakog lika na zaista impresivan način.

I ambalaža proizvoda prepoznatljiva je za svaki lik pa se tako na Phoebinoj ambalaži palete sjenila nalazi slika njezinog neslavnog taksija te sadrži pastelne nijanse različitih završnih obrada s imenima poput Smelly Cat, Lobster i Triplet.

U Monicinoj paleti će se pak naći nijanse naziva Clean, Chef i Geller Cup, dok su On a Break, Shopping i Barney's neka do imena nijansi u Rachelinoj paleti sjenila.

I to nije sve! U ponudi će biti i torbica za make-up s motivom jastoga i jedna velika paleta Prijatelji sa svim likovima iz serije, uključujući, naravno, Rossa, Joeyja i Chandlera, kao i likove Ugly Naked Guy, Estelle i Fun Bobbie.

Slika nije dostupna Predobro! Ormarić za ključeve u obliku ljubičastih vrata iz serije "Prijatelji"

Slika nije dostupna Dobri duh "Prijatelja": Pet životnih lekcija koje smo naučili od Phoebe Buffay

Cijena paleta sjenila iznosit će 12 američkih dolara (77 kuna), ruža za usne osam dolara (51 kuna), dok će velika paleta sjenila s 27 nijansi koštati 28 dolara (179 kuna).

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju