Jedan od najprepoznatljvijih elemenata stana u kojem se odvije veliki dio radnje serije Prijatelji, bez sumnje su ljubičasta vrata ukrašenim žutim okvirom oko špijunke. Repliku ovih legendarnih vrata možete imati i vi, u obliku ormarića za ključeve.

Svi obožavatelji serije Prijatelji zasigurno će poželjeti imati ovaj ormarić za ključeve, praktičan i za odlaganje sunčanih naočala. Drveni ormarić ima sve detalje koji se nalaze i na pravim vratima, pa tako i ogledalo s okvirom u obliku zvijezde.

Ormarić za ključeve kao replika vrata u stanu iz serije Prijatelji - 3 Ormarić je praktičan i za odlaganje sunčanih naočala (Foto: Internetska stranica trgovine)

Dimenzije ovog zgodnog ormarića su 25 x 6 x 15 centimetara, a može se kupiti na stranici Charm Section, trenutno po sniženoj cijeni od 34,95 američkih dolara (236 kuna).

Ormarić za ključeve kao replika vrata u stanu iz serije Prijatelji - 2 Drveni ormarić za ključeve ima sve detalje koji se nalaze i na pravim vratima (Foto: Internetska stranica trgovine)

Prijatelji 12 pitanja o Monici Geller na koja znaju odgovoriti samo pravi ljubitelji "Prijatelja"

Avanture nezaboravne šestorke trajale su 10 sezona "Prijatelji": Koji bi lik iz kultne serije bio vaš najbolji prijatelj?

Savršen dodatak u domu za svakog obožavatelja kultnih Prijatelja, a ima ih!

Ormarić za ključeve kao replika vrata u stanu iz serije Prijatelji - 1 Dimenzije ovog zgodnog ormarića su 25 x 6 x 15 centimetara (Foto: Internetska stranica trgovine)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju