Makeup Genius nova je besplatna aplikacija koja vam pomaže odabrati željene make up proizvode te lookove. Kako bi se što vjernije prikazalo stoji li vam debeli eyeliner ili ružičasto rumenilo, ova aplikacija bilježi i okretanje glave za 60 stupnjeva

>L’Oréal Paris stvorio je make-up aplikaciju u virtualnoj stvarnosti. Vaše lice više nije nepomično, a make-up izgleda baš poput stvarnoga.

Makeup Genuis aplikacija daje iznimno realistične rezultate

Zahvaljujući novoj tehnologiji čiji je razvoj započeo pod okriljem najvećih holivudskih studija, sada se nudi mogućnost isprobavanja make-up proizvoda L'Oréala Paris i lookova koje su kreirali vizažisti, ali i odabrati make-up koji vam pristaje uz odjevnu kombinaciju te od naših vizažista učiti uz praktične savjete.

Ova make-up aplikacija daje iznimno realistične rezultate. Tajna je u upotrebi nove tehnologije u industriji ljepote nadahnute holivudskom filmskom industrijom i 3D videoigrama. Čak i kada pomičite lice u proširenoj stvarnosti make-up se pomiče s vama.

Aplikacija bilježi sve vaše izraze lica i preslikava ih na vaš pametni telefon. Kao da na licu zaista imate šminku.

>> 5 pravila za majstorsko nanošenje sjenila

Kamera mapira 64 točke lica i raspoznaje gotovo 100 različitih izraza. Osim toga, ne trebate biti potpuno mirni jer aplikacija bilježi i okretanje glave do 60 stupnjeva: make-up se kreće zajedno s vama.

Makeup Genius postat će vaš osobni vizažist koji vam je uvijek pri ruci i koji vam omogućuje da proizvod testirate i kupite u svega nekoliko sekundi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju