Pronaći pravu haljinu za vjenčanja i druge posebne prigode nije lak zadatak. Žene obično tragaju za modelom koji je atraktivan, ugodan za nošenje i koji po mogućnosti laska njihovoj figuri. Ako još pronađu haljinu s pristupačnom cijenom, nitko sretniji.

Ne čudi stoga što je Milumijina plisirana maksi haljina koja se prodaje na Amazonu po cijeni od 38 američkih dolara, odnosno oko 255 kuna, izazvala velik interes, posebno među damama na Instagramu.

Slika nije dostupna "Kupite je odmah": Topla jakna od 250 kn u kojoj se žene osjećaju kao na oblacima

Žene iz svih slojeva društva na ovoj društvenoj mreži s oduševljenjem pišu o haljini koja je rastezljiva, udobna za nošenje te dolazi u veličinama od XS do XXL. Riječ je o modelu do poda koji razotkriva ramena, a dostupan je u desetak različitih boja – od prljavoružičaste i brončane do tamnoplave.

Na raspolaganju su vam i dvije verzije: s mat finišem te svjetlucavi modeli.

Slika nije dostupna Džemper od 127 kuna koji "stvara" figuru u obliku pješčanog sata

O, moj Bože, ova haljina je nevjerojatna. Tako je udobna i zabavna za nošenje. Ne mogu dočekati da je odjenem na vjenčanje na koje idem, priznala je jedna recenzentica na Amazonu.

Ako je suditi prema fotografijama na Instagramu, nose je dame u najrazličitijim situacijama, a izvrsno pristaje i trudnicama.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju