Maksi suknje omiljen su komad brojnih dama jer su iznimno fleksibilne – mogu se kombinirati za dnevne i večernje prilike.

Galerija Maksi suknje bit će hit ove jeseni s.Oliver maksi suknja, 479 kn H&M maksi suknja, 97 kn +7 Reserved maksi suknja, 199,90 kn

Maksi suknja izvrsno će izgledati uz običnu bijelu majicu, ali i svilenu košulju. Spariti se može uz cipele na visoku potpeticu, čizme i tenisice.

Ako je suditi prema dizajnerskim kolekcijama za jesen / zimu 2022./2023. ove se suknje vraćaju u modu na velika vrata. Dizajneri poput Ricka Owensa za ovu jesen predlažu ekstra duge suknje čiji se porub povlači po podu čak i kada ih nosite s cipelama povišenih potplata.

Reserved maksi suknja, 199,90 kn Reserved maksi suknja, 199,90 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

I u domaćim trgovinama mogu se naći raznovrsni modeli predimenzioniranih maksi suknja od raznovrsnih materijala – od svile i satena preko pamuka do umjetne kože, baršuna i trapera.

Na raspolaganju su modeli A kroja koji vizualno stanjuju struk, ali i dugi uski modeli koji vizualno smanjuju cijelu figuru kada su napravljeni od tamnijih tkanina. U modu se vraćaju i suknje s postraničnim džepovima.

Haljine dugih rukava su kao stvorene za ulazak u jesen Želimo ih sve: 15 modela haljina koje ćemo uskoro nositi od jutra do mraka

Zavirite u našu fotogaleriju na početku teksta i pogledajte naš izbor maksi suknja iz trgovina i webshopova koji će se nositi ove jeseni po cijeni od 97 do 479 kuna.

s.Oliver maksi suknja, 479 kn s.Oliver maksi suknja, 479 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju