Samo žene s malim grudima mogu razumjeti koliko je teško pronaći odgovarajući grudnjak. Kako bi pomogli svim ponosnim vlasnicama veličine jedan i dva, donosimo 3 osnovna pravila kod kupovine savršenog grudnjaka košarice A

 1. DA za grudnjak bez žice
Grudnjaci sa žicom idealni su za podizanje grudi, no kod žena koje nose grudnjak veličine jedan i dva žica je vrlo neugodna. No zahvaljujući novim modelima grudnjaka to više nije nikakav problem.

Grudnjaci s pojačanim košaricama napravljenim od mikrofibre u jednom komadu idealni su za male grudi. Osim što su puno ugodniji za kožu, oni će se prilagoditi tijelu, podići grudi i dati im toliko željeni volumen.

2. DA za jastučiće
Jastučići za pojačavanje grudnjaka u posljednje vrijeme su došli na crnu listu, no ovaj dodatak može biti vrlo efektan za žene s malim grudima. Pronađite grudnjak čija košarica odgovara obliku vaših grudi i u otvor za jastučiće postavite košaricu s dvostrukim mekim umetkom.

Na taj način ćete dobiti jači push-up efekt i popuniti košaricu grudnjaka. Izbjegavajte košarice koje idu na špic te one koje su preduboke, odnosno previsoko rezane na dekolteu.

3. DA za čipku
Tekstura na grudnjaku može djelovati vrlo efektno. Današnji grudnjaci napravljeni su od mekane i ugodne čipke koja ne iritira kožu, a koja košarici daje elegantnu strukturu.

No prije nego odaberete grudnjak po izgledu, držite se prethodnih pravila kako ne bi odabrali krivi grudnjak. Osim čipke, materijal poput klasičnog mat pamuka također je vaš dobar saveznik.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju