Glumica Cynthia Nixon, najpoznatija po ulozi Mirande Hobbes u seriji i filmovima "Seks i grad", na svom je profilu na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj se jedan ispod drugog nalaze kadrovi iz filma "Male žene" i zadnje epizode serije "Seks i grad".

Ovog vikenda pogledala sam film Male žene. Svidio mi se. Nekako mi se učinio poznatim, našalila se ispod fotografija na kojima glumice iz filma, odnosno serije hodaju jedna uz drugu, a ono što odmah privlači pozornost jesu sličnosti u njihovim odjevnim kombinacijama, frizurama i govoru tijela.

Američka glumica i političarka ovom je objavom, na kojoj je označila i svoje kolegice iz popularne serije, itekako privukla pažnju svojih obožavatelja koje je sličnost dvaju prizora istovremeno začudila i oduševila.

Slika nije dostupna "Male žene": Najvažniji "ženski" roman svih vremena u najčarobnijem ruhu

Objava je u manje od 24 sata prikupila više od 15 tisuća lajkova i više od tisuću komentara.

Ovo je nevjerojatno, samo je jedan od njih.

Na fotografiji koja je uzburkala popularnu društvenu mrežu čak su i glumice na jednoj fotografiji poredane redom koji odgovara glumicama na drugoj, a i njihove su poze slične, u što se možete uvjeriti i sami.

Inače, film Male žene, koji priča priču o četiri mlade žene koje se bore za vlastiti životni put, u hrvatska kina dolazi 23. siječnja, a nakon ove objave nema sumnje da scena s fotografije neće proći neprimijećeno među obožavateljicama Seksa i grada.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju