Bloom Tatarinov jedna je od najslađih beba na društvenim mrežama. Zaigrani mališan sve nas je osvojio svojim vedrim karakterom, uvijek nasmiješenim izrazom lica i frizurom koja je postala njegov zaštitni znak.

Galerija Bloom Tatarinov - 5 Bloom Tatarinov - 2 Bloom Tatarinov - 3 +3 Bloom Tatarinov

Njegova mama Maja Šuput uživa u majčinstvu, a najsretnije trenutke iz privatnog života često dijeli na društvenim mrežama.

Obitelj Tatarinov trenutačno uživa na pješčanim plažama Dubaija, a glavna zvijezda Majina profila na Instagramu svakako je njezin Baby Boss, kako pjevačica tepa svom sinčiću referirajući se na lik iz poznatog crtanog kojemu Bloom baš sliči.

Maja ističe kako Bloom obožava putovati i da je beba za poželjeti. Maleni svjetski putnik pravi je diplomat i već je obišao brojne svjetske destinacije, a sudeći po fotografijama na društvenim mrežama, Dubai mu se posebno svidio.

Najnovija fotografija iz Dubaija prikazuje mališana u bijeloj haljini, tradicionalnoj odori Ujedinjenih Emirata, u kojoj izgleda poput najslađeg bombončića.

Bloom Tatarinov - 3 Bloom Tatarinov (Foto: Instagram@Maja Šuput)

Bloom je u znak prijateljstva i dobrih odnosa dobio na dar kanduru, tradicionalnu mušku odoru. Uz očito oduševljenje odmah smo je odjenuli i krenuli u dan. Bloom očito dobro radi na međunarodnim vezama, napisala je Maja pokraj fotografija na kojima Bloom pozira.

Majini pratitelji nisu mogli sakriti svoje oduševljenje pa su se ubrzo počeli skupljati komentari.

Jao, da ste ga crtali, ne biste pogodili ovo savršenstvo, komentar je jedne pratiteljice.

Bloom Tatarinov: Najslađe fotografije mališana koji je osvojio srca mnogih Najslađe fotografije Blooma Tatarinova - 3 Najslađe fotografije Blooma Tatarinova - 2 Najslađe fotografije Blooma Tatarinova - 1 +3 Najslađe fotografije Blooma Tatarinova - 6

Nemam riječi kojima bih opisala njegovu slatkoću. Kako je presladak, komentirala je još jedna pratiteljica.

  Bloom Tatarinov - 1 Bloom Tatarinov (Foto: Instagram@Maja Šuput)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju