Na fotografijama vjenčanja Amal Alamuddin i Georgea Clooneyja po prvi puta se u javnosti pojavila i mlađa sestra cijenjene odvjetnice, Tala Almuddin. Njihova fizička sličnost toliko je očita da ih mediji prozivaju blizankama. A samo jedan pogled na njihovu majku, jasno otkriva da u ovoj obitelji jabuka ne pada daleko od prelijepog stabla

Amal Alamuddin trenutno boravi u New Yorku kako bi pravila društvo svom suprugu Georgeu Clooneyju angažiranog na snimanju filma 'Money Monster'.

Iako zaljubljeni supružnici uživaju u svakom zajedničkom trenutku, cijenjena odvjetnica je svoje večeri posvetila i majci Bariji koja je došla u posjet svojoj sve popularnijoj kćerki.

A za jedan od svojih zajedničkih izlazaka odabrale su kazališnu predstavu 'Grounded' s Anne Hathaway u glavnoj ulozi.

Amal je za posjet Broadwayu odjenula bijelu čipkastu haljinu i smeđi kaput od brušene kože, a njezina majka kaput stilski vrlo sličan kćerkinoj nježnoj haljini.

Samo jedan pogled na 66 godina staru Bariju otkriva na koga su lijepe njezine kćerke, jer prekrasan ten, bademaste oči i crte lice, nasljeđe su koje su Tala i Amal dobile od svoje majke prekrasne i u zlatnim godinama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju