Sve će majke reći da su im najveća radost i sreća upravo radost i sreća njihove djece. A kada najmlađi postanu dodatna inspiracija i motiv da postojeću kreativnost rasplamsaju i stvore predivne proizvode namijenjene upravo njima, tada majke postaju prave čarobnice i poduzetnice.

U vremenu kada je ponuda igračaka, opreme za bebe, pelena, didaktičkih igračaka i ostalih potrepština za naša najnježnija mala bića veća nego ikada, pravo je otkriće na jednom mjestu pronaći proizvode koje za djecu kreiraju majke.

Mama Market je mjesto gdje su ljubav prema umjetnosti, kreiranju, slikanju, crtanju i šivanju kreativne mame, svaka na svoj način, izrazile nudeći jedinstvene proizvode.

Na stranicama ove jedinstvene internetske platforme kriju se ručno izrađeni labudovi, zečevi, srne, ručno šivani pingvini i patkice koje je moguće personalizirati i uistinu su predivan originalan dar svakome djetetu, ali i onima koji se još uvijek tako osjećaju.

Za one najmlađe Mama Market ima veliku ponudu ručno šivanih podbradaka za bebe, najnježnijih nepromočivih podloga za njihovo previjanje, didaktičkih kocki s veselim i šarenim 3D aplikacijama, platnenih pelena od bambusova materijala s neodoljivim motivima, marame za dojenje, gnijezda za bebe, jastuke za novorođenčad, dječje papučice od prirodne kože te nosiljki za najmanje.

Ne smijemo izostaviti ni ručno šivane haljinice, a iz posebnog kutka Mama Marketa izviruju i natpisi "dijete u autu" potpuno drugačiji od onih koje smo navikli viđati na vozilima, u obliku naljepnice ili magneta. Tu su i oslikani obluci koji stvaraju didaktičku igru za najmlađe i njihove roditelje, dječji mini šatori za igru koje će obožavati i veliki i maleni te personalizirani kartografski proizvodi.

PROJEKT POKRENULE MAJKE

Cijeli je projekt, dakako, pokrenula majka i poduzetnica Tajana Knez, a prepoznavši ovu lijepu priču koja stoji iza poslovne ideje, pridružila joj se još jedna majka i poduzetnica Ivana Fakin, vlasnica agencije Essenta. Osnovna ideja ove internetske platforme, kako objašnjavaju, jest na jednom mjestu okupiti male proizvođače koji proizvode kvalitetne artikle za djecu kao hobi ili im je to osnovni posao.

Nit vodilja pri kreiranju ove internetske platforme bila je okupiti žene, majke i poduzetnice koje s ljubavlju stvaraju proizvode za bebe, djecu i majke te ih udružiti kako bismo njihove prekrasne proizvode učinile dostupnijima kupcima.

Mama Market vodi se sloganom "zajedno smo jači", a on proizlazi iz vjere koju imamo u proizvode naših članica u koje je utkana sva njihova majčinska ljubav i pažnja. Kad se to umnoži, dobivamo snažnu platformu s kvalitetnim, ekološki osviještenim i ručno izrađenim domaćim proizvodima.

Moja partnerica Ivana Fakin i ja ponosne smo na prve članice Mama Marketa koje stoje iza brendova ADT- Art design by Tamara, KK fabrics&creations, MOM design, Cedulja, Oblutak mi priča, Baby Leka, Freda carriers, Sweet Stitches, Plan 360 te Bajka.

Mnogi stvaraju divne proizvode za naše najmlađe i mi ih pozivamo da nam se pridruže kako bi njihov rad uspješno približili svim majkama, očevima, bakama i djedovima, tetama i stričevima, ma svima koji žele za one najmlađe nešto drugačije i nešto stvoreno ručno, nešto domaće stvarano s ljubavlju, rekla je Tajana Knez, osnivačica Mama Marketa.

PROIZVODI OD NAJKVALITETNIJIH MATERIJALA

Ono čime se kreativne mame koje stoje iza Mama Marketa ponose jest da njihove članice za svoje artikle biraju materijale najviše kvalitete.

Tako su sve igračke ADT brenda načinjene od najfinijeg pamuka te punjene mekanim antialergijskim materijalom. Platnene pelene "bambusice" i prostirke brenda KK fabrics&creations načinjene su od organskih i ekoloških materijala, a proizvodi brenda MOM design od materijala s Oeko-tex certifikatom.

Također treba napomenuti da je brend Freda carriers upravo u procesu dobivanja certifikata za svoje nosiljke za bebe.

Ponudu Mama Marketa možete pogledati na istoimenoj internetskoj stranici, kao i na Instagram profilu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju