Mame su prihvatile izazov i dopustile svojim trogodišnjacima da im nekoliko dana biraju odjeću. Pogledajte kako to izgleda kada klinci prekopaju mamine ormare i slože im odjevnu kombinaciju

Biste li trogodišnjem djetetu dozvolili da vam bira odjeću? Takav izazov prihvatile su mame koje su odlučile malo razbiti svakodnevicu, biti luckaste i otići na posao, u trgovinu, na kavu u odjevnoj kombinaciji koju su im složili njihovi trogodišnjaci.

Mame su prihvatile izazov i dopustile svojim trogodišnjacima da im nekoliko dana biraju odjeću

'Tri godine gotovo svaki dan birala sam odjeću svom trogodišnjem sinu. Pomislila sam kako bi bilo zabavno da zamijenimo uloge i da on meni nekoliko dana bira odjeći. Koliko ludo to može biti? Sviđa mi se sve što imam u ormaru i kombiniram sve sa svačim. Recimo samo da je bilo zanimljivo. A osim što je bilo zanimljivo, bilo je to zabavno iskustvo s mojim mališanom. Od svog malog stilista nešto sam i naučila', napisala je jedna mama, a s njom bi se sigurno složile i druge majke koje su dale svojim klincima da ih odjenu.

'Stvarno su hrabre!', jedan je od najčešćih komentara na društvenim mrežama kojim se opisuju ove odvažne mame. Pogledajte presmiješna, luckasta i super modna izdanja mama po izboru njihovih trogodišnjaka.
 

 

 

 

 

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju