Holivudske mame pod povećalom su javnosti u najosjetljivijem i najljepšem periodu, kada se prati njihov modni stil, broj nakupljenih kilograma, ali i brzina kojom otapaju nakupljeni višak. I premda ih većina ubrzo nakon poroda istopi višak kilograma rijetke ipak nisu pokleknule pred trendom mršavosti i prihvatile su svoje tijelo nakon poroda

Naime, većina poznatih mama u rekordnom je roku izgubila kilograme, a neke manekenke su se čak samo nekoliko tjedana nakon poroda prošetale pistom. Ipak dio poznatih mame nije poklenuo pred trendom mršavosti, koje su nametnule neke zvijezde.

Neke netipične holivudske mame nisu podlegle trendu mršavosti i svojim stavom podižu samopouzdanje svim ženama

Imperativu vitkog tijela nakon poroda nisu pokleknule Kate Winslet, Drew Berrymoore, Jennifer Lowe Hewitt i druge mame koje su prigrlile svoje promijenjeno tijelo i odlučile si dati malo vremena prilikom povratka na prijašnju kilažu. 

'Bilo koja mama koju pitate reći će vam da želi svoje staro tijelo natrag, ali za to treba vremena. U devet mjeseci tijelo se mijenjalo s razlogom. Kada promislim kako želim smršavjeti pogledam svoje dijete i zahvalna sam za svoje tijelo', rekla je glumica Hillary Duff kada je prije dvije godine postala mama sina Luce Cruza.

Njezino mišljenje dijele i neke druge poznate zvijezde koje se nisu opteretile idealom fizičke ljepote i u prvim mjesecima majčinstva umjesto brojenja kalorija, uživale su u onom najvažnijem - svojoj djeci.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju