Imamo najseksi glumicu, najseksi televizijsku glumicu, pa najseksi filmsku glumicu, no malo je poznato kako Hollywood uvijek bira i najseksi mamu. Ove je godine to Angelina Jolie, a drugo mjesto dijele Reese Whiterspoon i Halle Berry

Lista najseksi mama vjerojatno nikada nije imala žešću konkurenciju.

Angelina Jolie, Jennifer Garner, Halle Berry, Reese Whiterspoon, Katie Holmes ove su godine na listi najseksi mama Hollywooda

Otkako je Hollywoodom zavladao baby boom, a trend posvajanja još uvijek ne jenjava, neke od najljepših i najnagrađivanijih glumica našle su se u borbi za titulu najseksi mame Hollywooda.

Prema anketi msn.co.uk, ove je godine titula najseksi mame pripala Angelini Jolie koja osim troje posvojene djece, Maddoxa, Zahare i Paxa Thiena sa svojim nevjenčanim suprugom Bradom Pittom ima još troje djece, kćerku Shiloh i blizance Knox Leon i Vivienne Marcheline.

Na drugom je mjestu zanosna Halle Berry koja ima kćerkicu Nahlu Arielu Aubry, a to mjesto dijeli s plavušom Reese Whiterspoon koja iz braka s Ryanom Phillippeom ima kćer Avu i sina Deacona.

Ostatak liste najseksi mama Hollywooda bit će objavljena u nedjelju kada Amerikanci slave Majčin dan

Angelina Jolie, Halle Berry, Reese Wintherspoon, Katie Holmes, Kate Winslet te Jennifer Garner samo su neke od najseksi mama.

Ostatak liste bit će objavljen u nedjelju, kada Amerikanci slave Majčin dan.

Na trećem je mjestu supruga Toma Cruisea Katie Holmes, ponosna majka malene Suri, a na četvrtom ovogodišnja oskarovka Kate Winslett, majka djevojčice Mije i sina Joea.

Peto mjesto zauzela lijepa Jennifer Garner, supruga Bena Afflecka, a imaju kćerkicu Violet.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju