Supermodel Adriana Lima rodila je djevojčicu. Tako je nakon 'Victoria's Secret' kolegica Heidi Klum i Karoline Kurkove zaključila trolist beba koje je modni svijet s nestrpljenejm iščekivao

Brazilski supermodel Adriana Lima rodila je svoje prvo dijete, djevojčicu Valentinu. Dvadeset i osmogodišnja majka i beba su u izvrsnom stanju, a manekenka i njezin suprug košarkaš Marko Jarić presretni su, objavljeno je u službenom priopćenju popularnog para.

Prije nego li sam upoznala Marka nisam se mogla zamisliti kao supruga i majka

Isto ime dobila je i kćerka Salme Hayek, a jedan od razloga zašto su obje izabrali to ime latinskog porijekla je i taj što ono znači 'zdrava i snažna'.

Adriana Lima pokazala trudnički trbušćić

'Prije nego li sam upoznala Marka nisam se mogla zamisliti kao supruga i majka. Ali sada smo oboje presretni i tako spremni. Moja majka čini sve kako bi sve bilo spremno za dolazak djeteta' rekla je ljetos Lima odgovarajući na pitanje o proširenju obitelji.

Njezina Valentina rodila se mjesec dana nakon djevojčice supermodela Heidi Klum te dva tjedna nakon dječaka Karoline Kurkove.

Viktorijin anđeo u grudnjaku od pet milijuna dolara

S takvim genima vrlo lako možemo očekivati novu generaciju supermodela koji će suvereno preuzeti 'anđeosko' mjesto svojih majki na modnim pistama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju