Supermodel Adriana Lima rodila je djevojčicu. Tako je nakon 'Victoria's Secret' kolegica Heidi Klum i Karoline Kurkove zaključila trolist beba koje je modni svijet s nestrpljenejm iščekivao

Brazilski supermodel Adriana Lima rodila je svoje prvo dijete, djevojčicu Valentinu. Dvadeset i osmogodišnja majka i beba su u izvrsnom stanju, a manekenka i njezin suprug košarkaš Marko Jarić presretni su, objavljeno je u službenom priopćenju popularnog para.

Prije nego li sam upoznala Marka nisam se mogla zamisliti kao supruga i majka

Isto ime dobila je i kćerka Salme Hayek, a jedan od razloga zašto su obje izabrali to ime latinskog porijekla je i taj što ono znači 'zdrava i snažna'.

Adriana Lima pokazala trudnički trbušćić

'Prije nego li sam upoznala Marka nisam se mogla zamisliti kao supruga i majka. Ali sada smo oboje presretni i tako spremni. Moja majka čini sve kako bi sve bilo spremno za dolazak djeteta' rekla je ljetos Lima odgovarajući na pitanje o proširenju obitelji.

Njezina Valentina rodila se mjesec dana nakon djevojčice supermodela Heidi Klum te dva tjedna nakon dječaka Karoline Kurkove.

Viktorijin anđeo u grudnjaku od pet milijuna dolara

S takvim genima vrlo lako možemo očekivati novu generaciju supermodela koji će suvereno preuzeti 'anđeosko' mjesto svojih majki na modnim pistama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju